Hoe Computers Op Het Netwerk Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Computers Op Het Netwerk Te Controleren
Hoe Computers Op Het Netwerk Te Controleren

Video: Hoe Computers Op Het Netwerk Te Controleren

Video: Hoe Computers Op Het Netwerk Te Controleren
Video: Informatica - Netwerken 2024, Mei
Anonim

De golf van megapopulariteit van internet trof alle pc-gebruikers lange tijd en onherroepelijk. En hoe vaker en langer u op internet surft en uw e-mail gebruikt, hoe groter de kans dat u een kwaadaardig programma "oppikt". Bescherm uw computer tegen ongenode gasten met een betrouwbare antivirus. En om zeker te zijn van de netheid en veiligheid van uw pc, controleert u deze van tijd tot tijd met een online scanner. Hier is hoe het te doen.

Panda is een leuke en betrouwbare antivirus
Panda is een leuke en betrouwbare antivirus

Noodzakelijk

U hebt internettoegang en de Panda ActiveScan 2.0 online scanner nodig. Veel antivirussoftwarebedrijven bieden online scannen aan. Maar laten we voor de eerste keer de ontwikkeling van Panda gebruiken, en dan kies je al de scanner die je het leukst vindt

instructies:

Stap 1

Een online scanner is een virtueel programma dat tegelijkertijd op uw pc is geïnstalleerd en na een scansessie "verlaat" zodra u uw internetbrowser sluit. Het is handig - het neemt geen ruimte in beslag op uw computer en laat geen sporen achter.

Bezoek Panda's online scansite op https://www.viruslab.ru/service/check/. Op deze pagina kunt u veel nuttige en interessante informatie lezen over het voorgestelde product, de voordelen en mogelijkheden ervan

U ziet ook twee helderblauwe langwerpige knoppen "Koop bescherming" en "Controleer uw pc". Vandaag zijn we geïnteresseerd in de knop "PC controleren" - klik erop.

Stap 2

U wordt naar de pagina van de gratis online antivirus Panda ActiveScan 2.0 geleid. Deze antivirus is een product van de nieuwe generatie, zijn werk is gebaseerd op het principe van "collectieve intelligentie". Naast het detecteren van malware heeft dit product nog een ander belangrijk voordeel. Vanwege het "online" karakter wordt het automatisch bijgewerkt.

Stap 3

Er is een grote groene knop met het label "Scannen" op de scannerpagina. Direct daaronder bevinden zich verschillende "submenu"-knoppen: "Quick scan", "Volledige scan", "Aangepaste controles". Selecteer het type scan dat u op dit moment nodig heeft en klik op de groene knop "Scannen".

Stap 4

Als dit de eerste keer is dat u uw pc op deze manier scant, zal het programma u eerst aanbieden om de component ActiveX-besturingselementen te downloaden - dit duurt niet langer dan een minuut. Klik nogmaals op de knop "Scannen". Het proces begint en na een tijdje kunt u een volledig rapport van de uitgevoerde scan zien.

Aanbevolen: