Hoe De Systeemprestaties Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeemprestaties Te Verbeteren
Hoe De Systeemprestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De Systeemprestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De Systeemprestaties Te Verbeteren
Video: Computerprestatie verbeteren 2024, Mei
Anonim

Voor veel eigenaren van oude computers is het onderwerp van het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem en de computer als geheel bijzonder relevant. We richten ons op softwaregebaseerde pc-optimalisatiemethoden.

Hoe de systeemprestaties te verbeteren
Hoe de systeemprestaties te verbeteren

Noodzakelijk

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Ik wil meteen een kleine nuance opmerken: je kunt de maximale prestaties van het besturingssysteem pas bereiken na vele dagen lang alle instellingen doorgenomen te hebben. Uiteraard wordt dit allemaal niet in dit artikel besproken. Veel experts raden gewone gebruikers aan om de hulp in te roepen van programma's die speciaal zijn gemaakt voor pc-optimalisatie.

Stap 2

Laten we misschien beginnen met een grove aanpassing van de werkingsmodi met gegevens op harde schijven. Open het menu Deze computer door op de sneltoets Win + E te drukken. Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige partitie op uw harde schijf. Ga naar Eigenschappen.

Stap 3

Schakel in het onderste deel van het geopende venster het selectievakje "Sta indexering van de inhoud van bestanden op deze schijf naast de eigenschappen ervan toe", uit. Doe dit voor de rest van de logische schijfeenheden.

Stap 4

Ga je gang en ruim het register op. Het wordt aanbevolen om dit niet handmatig te doen, maar gebruik te maken van hulpprogramma's. Download en installeer het RegCleaner-programma. Voer het uit en begin met het scannen van het register. Klik na het einde van dit proces op de knop "Wissen" of "Verwijderen".

Stap 5

Voor een meer volledige optimalisatie van het besturingssysteem is het noodzakelijk om ongebruikte services uit te schakelen. In feite zijn er nogal wat, vooral als het gaat om een thuiscomputer.

Stap 6

Bezoek de site www.iobit.com. Download daar het Advanced System care-programma. Dit is een van de meest onschadelijke hulpprogramma's voor systeemoptimalisatie en kan geen schade toebrengen aan het besturingssysteem

Stap 7

Voer het programma uit en open het menu Windows Cleanup. Markeer alle items in dit menu en klik op de knop "Scannen". Wanneer het programma dit proces heeft voltooid, klikt u op de knop "Repareren".

Stap 8

Herhaal de vorige stap door het menu Systeemdiagnose te openen. Als u wilt, kunt u de programma-instellingen openen voor een meer gedetailleerde studie van de betrokken services.

Aanbevolen: