Hoe Het Programmawachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programmawachtwoord Te Herstellen
Hoe Het Programmawachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het Programmawachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het Programmawachtwoord Te Herstellen
Video: Herstellen wachtwoord ouderaccount 2024, Mei
Anonim

Een gewone gebruiker gebruikt maximaal twee dozijn programma's in zijn dagelijkse werk. Vaak moet u niet op uw pc werken en deze delen met iemand anders - werknemers, familieleden of vrienden. Om hun gegevens te beschermen, plaatsen velen wachtwoorden op programma's, documenten, archieven, enz. Hoe herstel je een wachtwoord als je het om de een of andere reden bent kwijtgeraakt?

Hoe het programmawachtwoord te herstellen
Hoe het programmawachtwoord te herstellen

Noodzakelijk

Personal computer, Accent OFFICE Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de naam van het programma. Dit is nodig om een geschikte wachtwoordherstelassistent te vinden. U kunt de naam van het programma zien in de bovenste regel boven het menu, of in het "help" submenu. Kopieer de naam van het programma naar het klembord en voer uw favoriete zoekmachine in de zoekbalk in. Voeg de woorden "Wachtwoord herstellen" toe, druk op "enter" op het toetsenbord.

Stap 2

Volg de aangeboden links en kies het programma dat het beste bij u past. Accent OFFICE Password Recovery zal u helpen met kantoordocumenten, Accent Internet Password Recovery zal u vinden om verschillende wachtwoorden op internet te herstellen, en Advanced Archive Password Recovery zal u vinden om archieven te doorzoeken. Er zijn nogal wat gratis programma's voor deze doeleinden. U kiest precies het programma dat het meest geschikt is voor uw zoekopdracht. Ze werken allemaal geweldig. Download en installeer de software voor wachtwoordherstel op uw computer. Let op waar het programma is geïnstalleerd (of selecteer er een speciale map voor). Probeer dergelijke programma's in de categorie van de systeempartitie te installeren, zodat het later handiger is om opgeslagen rapporten en andere soortgelijke bestanden te bekijken.

Stap 3

Voer vervolgens het programma uit en bekijk de werkende interface. Als je geen goede verstandhouding hebt met de Engelse taal, probeer dan te zoeken naar programma's in het Russisch of speciale Russifiers. Als het programma niet zo gemakkelijk te begrijpen is, drukt u op de knop "F1", en een speciaal helpvenster verschijnt op het scherm. Of zoek het item "Help" in het programmamenu en lees de gebruikstips. Het is niet zo moeilijk om een verloren wachtwoord te herstellen. Er zijn nu tientallen programma's beschikbaar die speciaal voor deze doeleinden zijn geschreven. Als één programma je niet heeft geholpen, wanhoop dan niet, want er is een betere optie op internet om dit probleem op te lossen.

Aanbevolen: