Hoe Een Baksteen Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Baksteen Te Repareren?
Hoe Een Baksteen Te Repareren?

Video: Hoe Een Baksteen Te Repareren?

Video: Hoe Een Baksteen Te Repareren?
Video: DOE-HET-ZELF Hoe moet je voegen en metselwerk herstellen? Leer een makkelijke en simpele methode 2024, Mei
Anonim

Er zijn drie verschillende soorten PSP-stenen. Afhankelijk van het type storing in jouw geval, kun je kiezen voor de optie om de console zelf te herstellen.

Hoe een baksteen te repareren?
Hoe een baksteen te repareren?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - extra originele batterij;
  • - kaart om te knipperen.

instructies:

Stap 1

Bepaal het probleem met de Sony PlayStation Portable. Onthoud wat de laatste wijzigingen zijn die u hebt aangebracht in de softwareconfiguratie van dit apparaat - firmware, games kopiëren, aangepaste thema's installeren in de interne geheugenmodule, het interne geheugen van het apparaat aansluiten op een computer bij het koppelen met een USB-kabel, spelfouten.

Stap 2

Onthoud ook of de batterij uit het compartiment is gevallen bij het knipperen van de PlayStation Portable. Dit alles en vele andere acties kunnen leiden tot het verschijnen van een baksteen. In gevallen waarin u een normale storing van een virtueel apparaat heeft (geassocieerd met wijzigingen aan de flash 1-geheugenmodule), start u de settopbox opnieuw op.

Stap 3

Als er een statische steen verschijnt als gevolg van wijzigingen in flash 0 of flash 2, vervangt u de systeembestanden door het apparaat te laten knipperen. Om dit te doen, zoekt u een flash-programma dat geschikt is voor uw model set-top box en schrijft u dit naar een flash-kaart van het ondersteunde formaat.

Stap 4

Koop ook vooraf de originele batterij om het toestel te flashen. Na het uitvoeren van deze bewerking moet de steen worden gecorrigeerd. Als je een PSP 3000- of PSP200x Slim-model hebt met een TA88v3-moederbord in de configuratie, kun je dit soort stenen hier niet repareren.

Stap 5

Houd er rekening mee dat een steen die is gemaakt door mechanische impact op een draagbare gameconsole niet kan worden gerepareerd. Het kan ook optreden als gevolg van kortsluitingen van interne apparaten, dus als uw console onder de garantie valt, neem deze dan mee om te controleren en ontdek de redenen voor een onderzoek om uw fout of de fout van de fabrikant vast te stellen.

Stap 6

Als er een statische baksteen optreedt, gebruik dan de diensten van servicecentra, omdat het zelf repareren het systeem nog meer kan beschadigen.

Aanbevolen: