Hoe De Muis Te Overklokken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Muis Te Overklokken?
Hoe De Muis Te Overklokken?

Video: Hoe De Muis Te Overklokken?

Video: Hoe De Muis Te Overklokken?
Video: Mouse Optimization Guide for Gaming 🔨5 EASY STEPS🔨 Remove Mouse Input Lag 🖱️✅ 2024, Mei
Anonim

Een computermuis is een aanwijsapparaat voor het invoeren van informatie in een computer en zorgt voor interactie tussen een gebruiker en een pc. De snelheid van de operator hangt ook af van de muis. Daarom moet u weten hoe u de snelheid van de aanwijzer kunt aanpassen.

Hoe de muis te overklokken?
Hoe de muis te overklokken?

instructies:

Stap 1

Ga via het menu "Start" naar het "Configuratiescherm". Zoek en selecteer, afhankelijk van uw vensterweergave, Muis of Hardware en geluiden en vervolgens Muis. U ziet het venster met muisinstellingen, dat uit verschillende tabbladen bestaat.

Stap 2

Om de beweging van de muisaanwijzer over het scherm te versnellen, gaat u naar het tabblad Aanwijzeropties. U ziet verschillende velden om het uiterlijk van de cursor aan te passen. De eerste is verplaatsing. Verplaats in het speciale veld de schuifregelaar van de bewegingssnelheid van de aanwijzer van de positie "Omlaag" naar de positie "Boven". U zult de nieuwe bewegingsinstellingen onmiddellijk voelen door de gewijzigde snelheid van de aanwijzer.

Stap 3

Naarmate u de bewegingssnelheid verhoogt, kan de beweging van de muisaanwijzer schokkerig en abrupt worden. De nauwkeurigheid van het zweven over bureaubladobjecten kan worden verminderd. Om de invloed van de verhoogde bewegingssnelheid af te vlakken, plaatst u een vinkje naast de parameter "Verhoogde nauwkeurigheid van de wijzerinstelling inschakelen". Als de bewegingssnelheid na activering te hoog blijft, verlaag deze dan door de positie van de schuifregelaar in het veld "Lager" - "Hoger" aan te passen.

Stap 4

Configureer op hetzelfde tabblad met instellingen andere aanwijzerparameters. Bijvoorbeeld de beginpositie van de muis in een nieuw venster. Het kan ook handig zijn om het aanwijzerspoor in te schakelen om het gemakkelijker te maken om de muis op het scherm te detecteren, waarvan de afbeelding niet te contrastrijk is en samenvloeit met de aanwijzer.

Stap 5

Vaak verwijst overklokken van de muis naar een verandering in de gevoeligheid en nauwkeurigheid van het richten op objecten en vloeiende bewegingen. Gamers zoals CS en dergelijke waarderen muisoverklokken omdat het minder tijd kost om een muis over een doel te bewegen dan een balmuis. Tegelijkertijd neemt ook de nauwkeurigheid van de geleiding toe. Als u een muis van de fabrikant A4Tech gebruikt, gebruik dan de driverinstellingen om de DPI te verhogen. Gebruik ook de functionaliteit van het programma Oscar Editor.

Aanbevolen: