Hoe De Systeemsnelheid Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeemsnelheid Te Verhogen?
Hoe De Systeemsnelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Systeemsnelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Systeemsnelheid Te Verhogen?
Video: How to Improve Wi-Fi Signals in Windows Laptop (Speedup Wi-Fi) 2024, Juli-
Anonim

Naast de snelle en stabiele ontwikkeling van computertechnologie nemen ook de systeemvereisten voor de meeste games, programma's en applicaties toe. De eenvoudigste manier om dit probleem op te lossen, is door afzonderlijke elementen van de computer of de systeemeenheid volledig te wijzigen. De methode is echt heel eenvoudig en effectief. Maar helaas vereist het nogal grote financiële kosten. Softwareontwikkelaars proberen ons leven gemakkelijker te maken door ons in staat te stellen besturingssystemen, en in het bijzonder Windows, programmatisch te versnellen.

Hoe de systeemsnelheid te verhogen?
Hoe de systeemsnelheid te verhogen?

Noodzakelijk

  • beheerdersaccount
  • toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Optimaliseer uw computer met behulp van standaardtools voor het Windows-besturingssysteem. Open de eigenschappen van de lokale schijf waarop het systeem is geïnstalleerd, selecteer "Schijfopruiming".

Stap 2

In de eigenschappen van de lokale schijf C: ga naar het tabblad "service" en selecteer "Controle uitvoeren" en "Defragmentatie uitvoeren".

Stap 3

Open de eigenschappen van de lokale schijf en verwijder het vinkje bij "Sta indexering van de inhoud van bestanden op deze schijf toe …". Deze stap moet worden herhaald voor alle partities op alle lokale schijven.

Stap 4

Installeer een programma om het systeemregister op te schonen. De meest populaire onder hen zijn RegCleaner en CCleaner. Voer een van hen uit en laat het het register zelf opschonen van onnodige bestanden.

Stap 5

Installeer een programma om de systeemprestaties te optimaliseren. GameBooster en Advanced System Care zijn goede voorbeelden. Voer ASC uit, open het item "systeemoptimalisatie", vink alle vier de vakjes aan en klik op "scannen". Klik na het voltooien van de analyse op "behandelen".

Aanbevolen: