Een Reclamebanner Van Uw Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Reclamebanner Van Uw Computer Verwijderen
Een Reclamebanner Van Uw Computer Verwijderen

Video: Een Reclamebanner Van Uw Computer Verwijderen

Video: Een Reclamebanner Van Uw Computer Verwijderen
Video: Windows 10: software verwijderen 2024, Mei
Anonim

Heel wat onervaren internetgebruikers worden geconfronteerd met het probleem om een reclamebanner van de desktop te verwijderen. Een banneradvertentie is een kwaadaardig programma dat als een virus op uw computer is gestart. Het is moeilijk om de advertentiemodule te verwijderen en de ontwikkelaars bieden aan om een sms te sturen waarmee u een code ontvangt om de banner uit te schakelen. Doe dit in geen geval, want u ontvangt de code niet en het geld is onherstelbaar besteed. Dus om de banneradvertentie van de desktop te verwijderen, kunt u de volgende tips gebruiken.

Een reclamebanner van uw computer verwijderen
Een reclamebanner van uw computer verwijderen

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de banner op de eenvoudigste en meest betrouwbare manier te verwijderen - installeer het gratis Dr. Web Curelt-programma, dat u kunt downloaden van de officiële website https://www.freedrweb.com/cureit/. Dit hulpprogramma is ontworpen om uw systeem volledig te scannen, malware of virussen te detecteren en te verwijderen. Met Dr. Web Curelt kunt u ook de toegang tot alle populaire sites deblokkeren, bijvoorbeeld Vkontakte of Odnoklassniki

Stap 2

Dit programma hoeft niet geïnstalleerd te worden, u downloadt het volledig kant-en-klaar. Het enige wat u hoeft te doen is een scan uitvoeren om virussen te verwijderen. Als gevolg hiervan zult u zich ontdoen van banneradvertenties die uw werk op de pc verstoren.

Stap 3

Als alternatief kunt u een programma gebruiken dat is ontwikkeld door Kaspersky Lab. U kunt het downloaden van de volgende site

Stap 4

Dit hulpprogramma is ook gemakkelijk en handig te gebruiken. Het bevat de meest complete antivirusdatabases die zelfs nieuwe virussen en malware kunnen detecteren (bijvoorbeeld die met banners op de reclametafel).

Aanbevolen: