Opnieuw Opstarten Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Opnieuw Opstarten Uitschakelen?
Opnieuw Opstarten Uitschakelen?

Video: Opnieuw Opstarten Uitschakelen?

Video: Opnieuw Opstarten Uitschakelen?
Video: Uitschakelen/opnieuw opstarten 2024, Mei
Anonim

Als u ooit een crash in het besturingssysteem bent tegengekomen, maar u houdt er echt niet van om opnieuw op te starten na het detecteren van een fout, dan kunt u deze functie uitschakelen. In feite voorkomt het herstarten van de computer dat de gebruiker hetzelfde Blue Screen of Death (BSOD) ziet. Maar hij is het die informatie bevat over de mislukking in het verleden.

Opnieuw opstarten uitschakelen?
Opnieuw opstarten uitschakelen?

Noodzakelijk

Regedit Register-editor

instructies:

Stap 1

Om de automatische herstartfunctie in het geval van een storing uit te schakelen, moet u "Systeemeigenschappen" als volgt starten: klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" - selecteer "Systeemeigenschappen". Hetzelfde kan gedaan worden via het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem".

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd" - klik in het blok "Opstarten en herstellen" op de knop "Opties".

Stap 3

Ga in het venster dat verschijnt naar het blok "Systeemfout" - schakel het item "Automatisch opnieuw opstarten uitvoeren" uit. Druk in twee vensters op de knop "OK".

Stap 4

Na het uitvoeren van deze bewerking, bij de volgende systeemfout, zal het opnieuw opstarten niet plaatsvinden en zal het "blauwe scherm van de dood" op het scherm blijven hangen. Vanuit dit scherm kunt u een foto maken en het probleem oplossen, of een oplossing zoeken op thematische forums op internet.

Stap 5

Als u de herstartfunctie bij systeemcrashes sneller wilt uitschakelen, gebruikt u de Register-editor. Klik op het menu Start - Uitvoeren - typ regedit. Klik OK.

Stap 6

Voer in het geopende venster een handmatige zoekopdracht uit of zoek door op de toetsencombinatie Ctrl + F te drukken. In het zoekvenster typt u: [HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / CrashControl]. Zoek in deze map de parameter AutoReboot - verander de waarde in "0".

Stap 7

Klik OK. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, worden alle wijzigingen van kracht.

Aanbevolen: