Hoe De Klok Op De Schermbeveiliging Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Klok Op De Schermbeveiliging Te Zetten
Hoe De Klok Op De Schermbeveiliging Te Zetten

Video: Hoe De Klok Op De Schermbeveiliging Te Zetten

Video: Hoe De Klok Op De Schermbeveiliging Te Zetten
Video: How to Get Flip Clock Screensaver (Mac u0026 Windows) 2024, Mei
Anonim

Als je een monitor hebt die groot genoeg is en bovendien aan de muur hangt, dan is het na uren erg handig om hem te gebruiken als een mooie en vooral ultraprecieze wandklok. Desktop is ook een goede optie.

Hoe de klok op de schermbeveiliging te zetten
Hoe de klok op de schermbeveiliging te zetten

Noodzakelijk

Vaardigheden pc-gebruiker

instructies:

Stap 1

Voer de query uit: "Desktop-widgets" in een zoekmachine. Dit kunnen zoekmachines zijn Yandex, Google, Mail.ru, Bing. Kies een widget naar keuze en download deze. Bijvoorbeeld deze:

Stap 2

Na het downloaden en installeren van de opgegeven widget, ontvang je niet alleen een mooie klok, maar ook een verrassing. Naarmate het nieuwe jaar nadert, zullen ze veranderen. Op 1 december zal de klok aftellen, twee weken voor de vakantie zullen ze zich ook verkleden, en over een week zullen ze over het algemeen veranderen in een nieuwjaarskerstboomspeelgoed.

Stap 3

Ga naar deze site: https://smaik1.narod.ru/glavn/stol_clock.html. Er is een enorme selectie van verschillende soorten desktopklokken als screensavers. Kalender, wekkerondersteuning, keuze uit een willekeurig tijdformaat, taakbalken kunnen naar wens worden gewijzigd. Klik gewoon op de downloadregel.

Stap 4

Chronograaf Atomic Time Clock v6.62. Nog een verwijzing naar het chronograaf horloge. De computerklok is niet altijd nauwkeurig. En dat is soms, bijvoorbeeld voor handelaren, van groot belang. De chronograaf, die periodiek verbinding maakt met de server, houdt automatisch de exacte tijd bij.

Stap 5

narod.ru/disk/20911809001/Clock_scr.rar.html. Een hele set van 20 verschillende opties die je kunt aanpassen aan je stemming. Klik op de blauwe link en download 53,49 MB. Pak het archief uit in een voorbereide map. Dubbelklik op de afbeelding, de klok opent in volledig scherm. Kopieer het bestand dat je leuk vindt en plaats het in de Sistem32-map, nadat je "Deze computer" hebt ingevoerd, en rijd dan C en WINDOWS.

Stap 6

Om de klok in te stellen, klikt u met de rechtermuisknop op het lege bureaublad en selecteert u de regel Eigenschappen. De bureaubladinstelling wordt geopend. Klik op het tabblad "Screensaver" en kies uw klok uit de lijst met opties. Klik OK.

Aanbevolen: