Een Foto Scannen

Inhoudsopgave:

Een Foto Scannen
Een Foto Scannen

Video: Een Foto Scannen

Video: Een Foto Scannen
Video: Photoshop | Direct scannen van foto (Dutch) 2024, April
Anonim

Met scannen kunt u een digitale afbeelding verkrijgen van een papieren document, foto of pagina van een boek, die per e-mail kan worden verzonden, op het netwerk kan worden geplaatst of kan worden bewaard.

Een foto scannen
Een foto scannen

instructies:

Stap 1

Het scanproces begint met het aansluiten van de scanner op uw computer en het installeren van het vereiste stuurprogramma. Als uw scanner niet wordt geleverd met de cd met de apparaatstuurprogramma's, kunt u altijd het juiste stuurprogramma downloaden van de website van de fabrikant.

Stap 2

Zodra de scanner is aangesloten en Windows deze correct heeft herkend, kunt u beginnen met scannen. Plaats hiervoor uw foto op de scannerglasplaat en sluit het deksel.

Stap 3

Klik op Start - Alle programma's - Faxen en scannen of Start - Configuratiescherm - Apparaten en printers - Een document of afbeelding scannen. Voor het gemak van latere toegang tot de applicatie, plaats de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 4

Klik op de knop Nieuwe scan en selecteer het doelbestandstype, de maximale resolutie voor de beste resultaten in het dialoogvenster en klik op de knop Voorbeeld.

Stap 5

Een werkgebied van scannen verschijnt in het voorbeeldvenster, dat moet worden verkleind tot de grootte van de foto met behulp van de selectiegrepen, en klik vervolgens op de knop "Scannen".

Stap 6

Als gevolg hiervan ontvangt u een digitale foto die op elke geschikte plaats moet worden opgeslagen door op de knop "Opslaan als" te klikken.

Aanbevolen: