Hoe Een Stuurprogramma Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Te Vervangen?
Hoe Een Stuurprogramma Te Vervangen?

Video: Hoe Een Stuurprogramma Te Vervangen?

Video: Hoe Een Stuurprogramma Te Vervangen?
Video: DIY: Replace Carbon Brushes On An Impact Driver 2024, Mei
Anonim

Apparaatstuurprogramma's worden niet altijd door de fabrikant geleverd in de vorm van handige installatiepakketten; vaak is het slechts een set bestanden, waarvan er geen enkel uitvoerbaar bestand is. In dit geval moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren om het stuurprogramma bij te werken (of te installeren).

Hoe een stuurprogramma te vervangen?
Hoe een stuurprogramma te vervangen?

instructies:

Stap 1

Download het apparaatstuurprogramma en pak het uit in een map waarvan u het pad weet.

Stap 2

Klik op de knop "Start", ga naar het Configuratiescherm en klik op het item "Systeem".

Stap 3

Selecteer het tabblad Hardware en klik vervolgens op de knop Apparaatbeheer.

Stap 4

Selecteer het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt bijwerken (of installeren), klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "stuurprogramma bijwerken". De wizard Hardware-update wordt gestart.

Stap 5

Als u eerder het nieuwste stuurprogramma van de fabrikant hebt gedownload, weiger dan de voorgestelde zoektocht naar het stuurprogramma op internet en klik op "Volgende".

Stap 6

Als je de driver zelf hebt opgeslagen en je hebt deze niet op de schijf die bij de hardware is geleverd (of er is een oude versie ervan), vink dan het item "Installeer vanaf een opgegeven locatie" aan en klik op de knop "Volgende".

Stap 7

Vink het vakje "Inclusief de volgende zoeklocatie" aan en specificeer hieronder het pad naar de map waarin het stuurprogramma is uitgepakt in stap 1. Het is beter om het vakje "Zoeken op verwisselbare media" uit te schakelen als u niet van plan bent het stuurprogramma te installeren van de schijf. Klik volgende.

Stap 8

Volg alle verdere instructies van de installatiewizard en start indien nodig uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: