Hoe Maak Je Een Trechter In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Trechter In Minecraft
Hoe Maak Je Een Trechter In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Trechter In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Trechter In Minecraft
Video: hoe werkt een trechter 2024, Mei
Anonim

Elke update van het populaire multiplayer-spel Minecraft voegt nieuwe functies toe aan de gameplay. Een van de belangrijkste innovaties in versie 1.5 is bijvoorbeeld een nieuw speciaal blok - de hopper.

https://modmc.ru/wp-content/uploads/202013-03-13-03-11 16.33.23
https://modmc.ru/wp-content/uploads/202013-03-13-03-11 16.33.23

Noodzakelijk

  • - vijf ijzeren blokken;
  • - acht willekeurige borden.

instructies:

Stap 1

De laadtrechter is een van de weinige blokken in het spel die niet alleen kan communiceren met andere blokken en mechanismen, maar ook met objecten die op de grond liggen. Dit maakt de trechter een onmisbaar element van verschillende soorten automatische boerderijen, aangezien de laadtrechter items naar kisten kan overbrengen zonder de deelname van de speler.

Stap 2

Bovendien kan de trechter items van de ene container naar de andere verplaatsen. Met deze eigenschap kunnen spelers geautomatiseerde ovens bouwen. Op zo'n oven is een systeem van drie trechters en drie kisten aangesloten, waarvan de ene brandstof bevat, de andere materialen om te smelten of te braden, en de derde kist wordt gebruikt om afgewerkte blokken op te slaan. Evenzo wordt een automatisch brouwstation voor alchemistische drankjes gemaakt.

Stap 3

Om een trechter te maken, moet je de kist in de centrale cel van het werkvenster op de werkbank plaatsen. Dan moet je het omringen met ijzeren blokken in de vorm van de letter V: twee blokken in de eerste en derde verticale lijn en één onder de borst. Je kunt van elk bord een kist maken door alle cellen van het werkvenster ermee te bezetten, behalve de middelste. IJzerblokken worden verkregen door ijzererts te smelten in een conventionele oven.

Stap 4

Naast de meest voor de hand liggende toepassingen van de hopper om objecten tussen containers te verplaatsen of ze van het grondoppervlak te verzamelen, wordt deze unit vaak gebruikt in verschillende soorten schema's. Het feit is dat wanneer een object door de trechter gaat, het een bepaald signaal afgeeft, dat wordt opgevangen door de zogenaamde comparator. Dit maakt het mogelijk om vrij complexe schema's te maken en zelfs items te filteren en te distribueren naar verschillende containers.

Stap 5

De trechter is ook een van de ingrediënten die nodig zijn om de trechtermijnwagen te maken. Deze trolley is in staat om op de rails liggende voorwerpen te "zuigen". Daarnaast haalt zo'n kar automatisch spullen uit containers waaronder hij rijdt. Ten slotte kan de trechter ook onder de rails worden geplaatst. In dit geval zal ze karren lossen met kisten en trechters die van bovenaf passeren.

Aanbevolen: