Hoe Maak Je Een Trechter

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Trechter
Hoe Maak Je Een Trechter

Video: Hoe Maak Je Een Trechter

Video: Hoe Maak Je Een Trechter
Video: Hoe maak ik een indirecte BBQ met trechter 2024, Mei
Anonim

In Minecraft kun je een groot aantal verschillende nuttige items maken van verzamelde blokken en gedolven materialen. Een van de dingen die een ervaren speler nodig heeft, is de laadtrechter. Leren hoe je een trechter maakt, is nodig voor degenen die items van containers van boven naar beneden gaan verplaatsen.

Hoe maak je een trechter
Hoe maak je een trechter

instructies:

Stap 1

De trechter verzamelt items wanneer ze van bovenaf vallen. Ze kan ook items uit de meeste containers lossen in haar interne inventaris, die 5 blokken bevat, en items van de bovenste container naar de onderste verplaatsen als ze ertussen worden geplaatst.

Stap 2

Als je een trechter hebt kunnen maken, kun je deze aansluiten om te werken met containers zoals kisten, trolleys, fornuizen, kookrekken.

Stap 3

Om een trechter in Minecraft te maken, moet je vijf ijzeren blokken en één kist op de werkbank plaatsen, zoals op de afbeelding wordt getoond.

Beeld
Beeld

Stap 4

Een trechterkist kan worden gemaakt van acht planken op een werkbank in een cirkel met een lege middensleuf. Ook is dit item gemakkelijk te vinden in schatten, forten, verlaten mijnen, dorpen, tempels.

Beeld
Beeld

Stap 5

IJzerstaven worden verkregen door ijzererts te smelten en ijzeren blokken te maken. Je vindt ijzer in tempels, schatkamers, verlaten mijnen. Aangezien ijzeren blokken een van de meest voorkomende blokken in Minecraft zijn, is het onwaarschijnlijk dat hun extractie erg moeilijk zal zijn voor een ervaren speler.

Stap 6

Vanuit de trechter kun je een bovenlaadtrolley maken die de benodigde items langs de rails vervoert.

Stap 7

Nu weet u hoe u een trechter maakt en kunt u deze veilig gebruiken om items automatisch te verplaatsen. Veel trechters kunnen worden aangesloten om dingen over lange afstanden over te dragen. De trechters moeten worden in- en uitgeschakeld met een redstone-signaal.

Aanbevolen: