De Mixer Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Mixer Uitschakelen?
De Mixer Uitschakelen?

Video: De Mixer Uitschakelen?

Video: De Mixer Uitschakelen?
Video: How To Repair Any Mixer - Hot Audio Tip - Mixer Hack 2024, Mei
Anonim

Hoe langer iemand een computer gebruikt, hoe meer hij erover leert. Er verschijnen nieuwe taken en om ze te voltooien moet je dingen doen waar je eerder niet over na hoefde te denken. Een van deze acties is om de Windows Sound Mixer geheel of gedeeltelijk uit te schakelen. Dit moet gebeuren omdat er conflicten kunnen ontstaan bij het installeren van extra software of hardware.

De mixer uitschakelen?
De mixer uitschakelen?

Noodzakelijk

Computer, geluidskaart, mixer, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Een voorbeeld van een dergelijke situatie is wanneer er een constante echo optreedt wanneer een microfoon is geïnstalleerd. Het is onmogelijk en onnodig om de mixer fysiek los te koppelen, het is een middel om de geluidskaart aan te sturen. Zonder dit heeft het systeem gewoon geen geluid. Als dit het doel is, schakel dan de geluidskaart uit op het tabblad "Hardware" in het "Configuratiescherm".

Stap 2

Als zo'n "drastische" afsluiting niet nodig is, maar u hoeft alleen maar enkele functies van de mixer te blokkeren, klikt u op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het ziet eruit als een schematisch diagram van een luidspreker. Als het besturingssysteem Windows 7 is, klikt u in het vervolgkeuzevenster op het opschrift "Mixer", en als Windows XP dubbelklikt op het pictogram.

Stap 3

In het mixervenster dat wordt geopend, verschijnen kolommen met schuifregelaars, die aan bepaalde functies zijn "gebonden". Onderaan elk van hen staat een activiteitenpictogram (de regel "Uitschakelen" met een vinkje in Windows XP). Selecteer het item of de items die u wilt uitschakelen en klik op het statuspictogram, het pictogram verandert in uitschakelen. Vink in Windows XP gewoon de gewenste vakjes aan.

Stap 4

Als u de wijzigingen moet annuleren, herhaalt u gewoon de beschreven stappen en dient u de vinkjes te verwijderen of de pictogrammen terug te brengen naar hun oorspronkelijke vorm.

Aanbevolen: