Een Server Invoegen In De CS

Inhoudsopgave:

Een Server Invoegen In De CS
Een Server Invoegen In De CS

Video: Een Server Invoegen In De CS

Video: Een Server Invoegen In De CS
Video: CS:GO | Connect to a server using I.P address in CounterStrike: Global Offensive 2024, Mei
Anonim

Het toevoegen van uw Counter Strike-spelserver aan het geselecteerde servermenu, dat zich boven het hoofdspelmenu bevindt, kan door de gebruiker worden gedaan zonder dat er extra software nodig is.

Een server invoegen in de CS
Een server invoegen in de CS

instructies:

Stap 1

Volg het pad cstrike

esource en vouw de resourcemap uit. Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw Accessoires uit en start Kladblok. Open het bestand GameMenu.res in dit programma. Dit bestand bevat alle informatie over het menu. Houd er rekening mee dat een schoon bestand met de naam gamemenu-clear.rar vrijelijk op internet wordt verspreid, ontworpen om het werken met de assemblages van anderen te vergemakkelijken. Download en gebruik dit bestand indien nodig.

Stap 2

Bepaal het IP-adres van uw Counter Strike-server en sla deze op. Selecteer de gewenste servernaam.

Stap 3

Laat geen wijzigingen in de GameMenu-regel en typ de waarde {"label" "selected_server_name" command " engine connect server_IP_value "} direct erna. Voer de volgende waarde in: {" label "} op de volgende regel.

Stap 4

Hernummer de opdrachten in het spelmenu. Om dit te doen, voegt u voor elk menu-item oplopende rangtelwoorden toe, zodat "1" direct na het "GameMenu" { is, en de tweede voor de volgende "label"-regel. Sla uw wijzigingen op en vervang het bestaande GameMenu.res-bestand door het bewerkte. Als je een leeg spelmenubestand gebruikt, moet je mogelijk het bestaande bestand verwijderen en in plaats daarvan het gewijzigde bestand in een teksteditor plakken.

Stap 5

Start uw server en zorg ervoor dat de servernaam in het menu wordt weergegeven. Als u meerdere servers moet toevoegen, gebruikt u de bovenstaande procedure en slaat u de stap van het maken van een regel met een spatie {"label" "} over. Alle andere stappen veranderen op geen enkele manier. Merk op dat elke volgende server moet worden toegevoegd na de bestaande, terwijl de nummering van opdrachten wordt gewijzigd …

Aanbevolen: