Hoe Vergetelheidsplug-ins Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vergetelheidsplug-ins Te Installeren
Hoe Vergetelheidsplug-ins Te Installeren

Video: Hoe Vergetelheidsplug-ins Te Installeren

Video: Hoe Vergetelheidsplug-ins Te Installeren
Video: How to install a VST plugin in Windows 2024, April
Anonim

Oblivion is het vierde deel in de The Elder Scrolls RPG-serie, een bestsellertitel uit 2006. Tot nu toe verlaten fans van role-playing games deze game niet, wijd en zijd doorkruist, omdat er een mogelijkheid is om plug-ins en mods te installeren om te genieten van nieuwe speurtochten, plaatsen, helden.

Hoe vergetelheidsplug-ins te installeren
Hoe vergetelheidsplug-ins te installeren

Noodzakelijk

  • Oblivion-spel geïnstalleerd;
  • inpluggen;
  • Oblivion Mod Manager

instructies:

Stap 1

Als je The Elder Scrolls IV: Oblivion hebt geïnstalleerd en er een plug-in op wilt installeren, zoek dan naar sites die plug-ins en add-ons gratis weggeven. Kies de plug-in die bij je past, let op voor welke serie deze geschikt is. In de regel geeft de informatie voor elke plug-in de vereisten voor de installatie aan: voor sommige is een gouden editie van het spel vereist, voor andere is het nodig dat de officiële add-ons Shivering Isles, Knights of the Nine of andere ook worden geïnstalleerd. Er zijn in totaal negen officiële add-ons, die je in winkels met computergames kunt kopen. Download de plug-in van uw keuze.

Stap 2

Open de map waarin u het plug-inarchief hebt gedownload. Open tegelijkertijd de map waarin het spel is geïnstalleerd. Zoek de Data-map in de gamemap. Breng alle bestanden van het archief met de plug-in over naar deze map. Als het archief ook een map met de naam Data heeft, open je deze en sleep je deze naar de map Data van het spel.

Stap 3

Als u wordt gevraagd over het overschrijven van bestanden tijdens het opnemen, klikt u op Ja, voor alles. Maak je geen zorgen als de bestanden worden overschreven, er gaat niets verloren, de plug-in kan alleen zijn eigen bestanden toevoegen, maar de bestaande niet wissen. De uitzondering zijn mods - replayers en retextures, die texturen in het spel vervangen door hun eigen texturen. In dit geval worden de bestaande texturen verwijderd en worden de nieuwe opgenomen.

Stap 4

Controleer of alle bestanden uit het archief zijn gekopieerd naar de map Data. Als het archief bestanden met de esp / esm-extensie bevat, moeten deze ook worden geactiveerd. Ga hiervoor vanuit de Data-map naar de gedeelde map met het spel, zoek de OblivionLauncher.exe-snelkoppeling en klik erop. Er wordt een menu geopend waarin het tweede item "Gegevensbestanden" is (kan anders worden genoemd, afhankelijk van de versie van het spel). Klik op dit item - een lijst met alle gegevensbestanden wordt geopend, waaronder u het bestand met de esp / esm-extensie moet vinden dat in het archief met uw plug-in zat. Door het te selecteren, ziet u de beschrijving in het venster aan de rechterkant. Vink het vakje voor dit bestand aan en klik op "OK".

Stap 5

Open het spel zoals gewoonlijk. Tijdens het laden ziet u mogelijk een bericht over het laden van de bijbehorende plug-in. De plug-in is geïnstalleerd en u kunt spelen.

Stap 6

Als er een fout verschijnt bij het laden van het spel, dan is de plug-in niet bedoeld voor deze versie van het spel, of zijn reeds geïnstalleerde plug-ins in conflict. Koop een andere versie van het spel, controleer welke plug-in geschikt is voor, of schakel bestaande plug-ins uit die hier niet mee werken.

Stap 7

Er is een optie om plug-ins te installeren met behulp van een speciaal programma Oblivion Mod Manager, dat gratis kan worden gedownload. Met het programma kun je eenvoudig en snel plug-ins, texturen, mods installeren en de volgorde van het laden in het spel wijzigen, waardoor conflicten worden voorkomen. In dit geval kunnen zelfs conflicterende plug-ins worden geïnstalleerd. Er zijn ook programma's Better Oblivion Sorting Software en Wrye Bash, met de eerste kun je texturen valideren, de tweede - om een plug-in te maken die alle wijzigingen van andere plug-ins combineert om geen nieuw spel te starten.

Aanbevolen: