Hoe U Uw Ip . Kunt Maskeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Ip . Kunt Maskeren
Hoe U Uw Ip . Kunt Maskeren

Video: Hoe U Uw Ip . Kunt Maskeren

Video: Hoe U Uw Ip . Kunt Maskeren
Video: Hoe u uw verkopen op Kobo kunt laten groeien 2024, Mei
Anonim

Het verbergen van uw IP-adres op internet kan voor veel gebruikers noodzakelijk zijn in verband met het toenemende aantal schendingen van de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie.

Hoe u uw ip. kunt maskeren
Hoe u uw ip. kunt maskeren

instructies:

Stap 1

Bepaal de gewenste methode om uw IP-adres te maskeren: een online dienst, een anonimisering of een gespecialiseerd programma.

Stap 2

Gebruik de internetzoekfunctie voor lijsten met proxyservers (speciale tussenliggende netwerkknooppunten die anonimiteit bieden) om de meest geschikte te selecteren en deze handmatig te configureren. Kopieer hiervoor het IP-adres en vouw uit:

- het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het Internet Explorer-venster en selecteer het item "Internetopties". Ga naar het item "Verbindingen" en open de link "Netwerkinstellingen" - voor Internet Explorer;

- het menu "Instellingen" van de bovenste werkbalk van het Opera-browservenster en selecteer het item "Netwerk". Ga naar "Configureren" - voor Opera;

- het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het Mozilla Firefox-browservenster en selecteer het item "Opties". Ga naar het item "Geavanceerd" en vouw de link "Beveiliging" uit. Selecteer het gedeelte "Netwerk" en ga naar het item "Proxy". Vouw het knooppunt "Servers" uit - voor Mozilla Firefox en voer het opgeslagen adres in het bijbehorende veld in.

Stap 3

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop OK te klikken en pas de geselecteerde wijzigingen toe door nogmaals op dezelfde knop te klikken.

Stap 4

Download en installeer een van de volgende gespecialiseerde software die is ontworpen om uw IP-adres automatisch te verbergen:

- Mask Surf - integreert automatisch in Mozilla Firefox en Internet Explorer browsers en gebruikt zijn eigen lijsten met proxyservers. De applicatie is volledig geautomatiseerd en maakt gebruik van een Russische interface;

- Proxy Switcher Pro - automatisch zoeken naar beschikbare proxyservers met de definitie van het land van locatie;

- Steganos Internet Anonym Pro - gebruikt een steeds veranderende lijst van proxyservers en stelt u in staat pop-ups te blokkeren.

Stap 5

Evalueer de mogelijkheden van het Tor open source-project, de tweede generatie proxyservers die het willekeurig genereren van internetverkeerroutes en versleuteling van verzonden gegevens omvat.

Aanbevolen: