Een Herstart Stoppen?

Inhoudsopgave:

Een Herstart Stoppen?
Een Herstart Stoppen?

Video: Een Herstart Stoppen?

Video: Een Herstart Stoppen?
Video: PLC les1 starten en stoppen deel 1 2024, Mei
Anonim

Het herstarten van een computer met Windows stoppen of annuleren is een standaardfunctie van het besturingssysteem die op verschillende manieren kan worden uitgevoerd. Er is geen extra software nodig.

Een herstart stoppen?
Een herstart stoppen?

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de link "Standaard" uit en selecteer het item "Opdrachtregel". Afdrukken

afsluiten / a

in het tekstvak van de opdrachtinterpreter en bevestig de geselecteerde actie door op de softkey met het label Enter te drukken.

Stap 2

Merk op dat u de time-out kunt instellen met de parameter / tnnn, waarbij nnn een interval is van 0 tot 600 seconden. Houd er ook rekening mee dat deze bewerking ervan uitgaat dat de beheerder toegang heeft tot de bronnen van de computer.

Stap 3

Roep het contextmenu van het bureaubladelement "Deze computer" op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Klik op het tabblad Geavanceerd in het opstart- en reparatievenster dat wordt geopend en klik op de knop Opties. Schakel het selectievakje naast "Automatisch opnieuw opstarten" in het nieuwe dialoogvenster uit en bevestig het opslaan van de wijzigingen door op OK te klikken. Deze actie zal resulteren in de weergave van een "blue screen of death" wanneer er een fout optreedt met een beschrijving van de oorzaak van de systeemstoring.

Stap 4

Ga terug naar het hoofdmenu Start om een andere methode te gebruiken om te stoppen met het opnieuw opstarten van uw computer en ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ cmd in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het opdrachtregelprogramma opnieuw door op OK te klikken. Afdrukken

sc stop wuauserv

in het tekstvak Windows command interpreter en bevestig de geselecteerde actie door op de softkey met het label Enter te drukken.

Stap 5

Start het systeem opnieuw op en druk op de F8-functietoets terwijl het opstarten begint om de BIOS-modus te openen. Selecteer de opdracht "Automatisch opnieuw opstarten uitschakelen bij systeemfout" in het menu met veilige opstartopties dat wordt geopend en sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: