Hoe Het Wachtwoord Onder De Puntjes Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Onder De Puntjes Te Zien
Hoe Het Wachtwoord Onder De Puntjes Te Zien

Video: Hoe Het Wachtwoord Onder De Puntjes Te Zien

Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2022, December
Anonim

De situatie waarin een gebruiker het wachtwoord voor een website of een programma dat met internet werkt, vergeet, komt vrij vaak voor. In het geval dat een vergeten wachtwoord zichtbaar is in het invoerveld in de vorm van sterretjes of punten, kunt u proberen dit te herstellen met speciale programma's.

Hoe het wachtwoord onder de puntjes te zien
Hoe het wachtwoord onder de puntjes te zien

Het is nodig

  • - SeePassword-programma;
  • - Programma voor het herstellen van meerdere wachtwoorden;
  • - Open Pass-programma;
  • - Asterisk Key-programma;
  • - Verborgen wachtwoordprogramma;
  • - Wachtwoord Cracker-programma.

instructies:

Stap 1

Een van de zeer eenvoudige en handige programma's van dit soort is SeePassword. Het gestarte programma is een klein venster - sleep het met de muis naar de regel met sterretjes en u zult het wachtwoord in het programmavenster zien. Het gepiepte wachtwoord kan direct worden gekopieerd door op de bijbehorende knop te klikken. Als dit programma om de een of andere reden het wachtwoord niet kan tonen, gebruik dan andere hulpprogramma's.

Stap 2

Download en installeer het Multi-wachtwoordherstelprogramma, dat geweldige mogelijkheden heeft voor het zoeken en decoderen van wachtwoorden. Met zijn hulp herstelt u vergeten wachtwoorden die zijn opgeslagen in verschillende browsers, e-mail en andere programma's. U kunt een volledige lijst van de functies van het programma vinden op de website van de auteur:

Stap 3

Gebruik Open Pass om uw wachtwoord te herstellen, wat heel eenvoudig en compact is - de grootte is slechts 5 Kb. Het voordeel van het programma is dat het wachtwoorden kan weergeven die veel van zijn concurrenten niet aankunnen.

Stap 4

Goede resultaten van vergeten wachtwoordherstel kunnen worden verkregen met behulp van het Asterisk Key-programma. Het programma Asterisk Logger, vergelijkbaar in naam, laat ook goed werk zien. U kunt ook de programma's Hidden Password en Password Cracker proberen.

Populair per onderwerp