Hoe Het Startmenu Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Startmenu Te Repareren
Hoe Het Startmenu Te Repareren

Video: Hoe Het Startmenu Te Repareren

Video: Hoe Het Startmenu Te Repareren
Video: how to change start menu windows 10 to classic view 2024, Mei
Anonim

Met hetzelfde besturingssysteem raak je onwillekeurig gewend aan de knoppen, pictogrammen en tabbladen. Maar wat als je een laptop of computer hebt gekocht en zelfs de menubalk Start ziet er als nieuw uit? Met eenvoudige stappen kunt u het gebruikelijke uiterlijk van sommige tabbladen teruggeven.

Hoe het menu op te lossen?
Hoe het menu op te lossen?

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het paneel naast het begin. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 2

Het venster Taakbalk en menu Start wordt geopend op het tabblad Taakbalk. Hier kunt u de instellingen voor de taakbalk zelf wijzigen.

Stap 3

Om het Startmenu te wijzigen, gaat u naar de Taakbalk en het Eigenschappenvenster van het Startmenu, naar het tabblad Startmenu. U bent dus op de belangrijkste plaats beland waar u het uiterlijk en andere instellingen van het menu Start kunt wijzigen. Als u van de modernere uitstraling van dit menu houdt, kunt u "Start Menu" selecteren en op de knop "Toepassen" klikken. In dit geval blijft het venster waarin de instellingen worden gewijzigd geopend. Als de wijzigingen niet naar wens zijn, kunt u ze terug wijzigen.

Stap 4

Als u gewend bent aan het eenvoudige uiterlijk van het menu Start, selecteert u het klassieke startmenu. De afbeelding toont een miniatuur van hoe het menu eruit zal zien na de wijzigingen.

Stap 5

Elke voorgestelde optie heeft ook een knop "Aanpassen …", klik erop als u individuele instellingen voor een bepaalde stijl wilt toepassen. Hier kunt u de grootte van de pictogrammen wijzigen (grote pictogrammen worden meestal gebruikt), het aantal programma's in het menu Start dat het vaakst wordt gestart.

Stap 6

Voeg indien nodig de opdrachten Uitvoeren, Zoeken, Netwerkomgeving toe aan de menubalk. U kunt ook het menu "Favorieten", "Mijn afbeeldingen", "Mijn muziek" toevoegen of hun submappen maken in de vorm van een menu.

Stap 7

Als u een ervaren gebruiker bent, kunt u in het submenu Alle programma's een toegangsknop toevoegen aan het paneel Systeembeheer, evenals aan het gedeelte Configuratiescherm, dat als een apart menu wordt geopend.

Aanbevolen: