Een Afbeelding Invoegen In Een Frame In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Frame In Photoshop
Een Afbeelding Invoegen In Een Frame In Photoshop

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Frame In Photoshop

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Frame In Photoshop
Video: Photoshop - afbeelding invoegen 2024, Mei
Anonim

Photoshop is een krachtige grafische editor die zowel door hobbyisten als professionals wordt gebruikt bij het bewerken van afbeeldingen. Met zijn hulp kunt u niet alleen bepaalde effecten op een foto opleggen, maar ook verschillende kaders en andere grafische elementen toevoegen.

Een afbeelding invoegen in een frame in Photoshop
Een afbeelding invoegen in een frame in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding met het gewenste kader in Photoshop, die u van internet kunt downloaden. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het grafische bestand van het frame en selecteer het contextmenu-item "Openen met" - Adobe Photoshop. Wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Open het fotobestand dat u wilt inlijsten met Bestand - Openen. U kunt ook de sneltoetsen Ctrl en O gebruiken om snel een afbeelding te selecteren.

Stap 3

Selecteer het gereedschap "Aanwijzer" op de programmawerkbalk en sleep de foto in het kadervenster terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt. Daarna kunt u de afbeelding sluiten en doorgaan met het bewerken van de parameters van de ingelijste foto.

Stap 4

Verplaats in de rechterbenedenhoek van het programma, in het deelvenster Lagen, de laag met de gekopieerde afbeelding onder het frame. Om dit te doen, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en verplaatst u de bovenste laag met de aanwijzer naar beneden. Als het niet beweegt, moet u de achtergrond van de afbeelding rasteren met een rand. Dubbelklik hiervoor op de naam in het lagenpaneel en klik op "OK".

Stap 5

Plaats de foto in het kader met de muisaanwijzer in het midden van Photoshop. U kunt het formaat van de laag ook wijzigen door op de sneltoets Ctrl + T te drukken of door het menu Bewerken - Vrije transformatie te gebruiken. Om de verhoudingen te behouden bij het wijzigen van het formaat van de foto, houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u de transformatiebewerking uitvoert. U kunt de achtergrond wijzigen zonder dat er vervorming in de een of andere richting optreedt.

Stap 6

Sla het resultaat op na het manipuleren van de foto. Ga naar het tabblad Bestand bovenaan het programmavenster en selecteer Opslaan als. Geef in het venster dat verschijnt de map op waarin u het resultaat wilt opslaan. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Indeling jpeg, gif of.png"

Aanbevolen: