Waar Add-ons Te Installeren

Waar Add-ons Te Installeren
Waar Add-ons Te Installeren

Video: Waar Add-ons Te Installeren

Video: Waar Add-ons Te Installeren
Video: Kodi - installatie add-ons (Nederlands) 2024, Mei
Anonim

Add-ons (ze worden ook wel "ad-dons" genoemd vanuit de Engelse add-on) komen uit voor veel van de games waar gebruikers dol op zijn. Nieuwe verhaallijnen en interacties met objecten, nieuwe inhoud of een personageklasse - u wilt dit allemaal sneller proberen, maar de vraag kan rijzen waar u add-ons moet installeren.

Waar add-ons te installeren
Waar add-ons te installeren

Uit de definitie zelf wordt duidelijk dat er add-ons nodig zijn om een bestaand spel aan te vullen. Daarom moet je ervoor zorgen dat het basisspel op je computer is geïnstalleerd. Anders werkt niets.

De add-ons zelf kunnen op cd- of dvd-schijven verschijnen of worden opgeslagen als een archief van bestanden of schijfkopieën. Zorg ervoor dat de add-on klaar is om te installeren. Als het naar schijf wordt geschreven, is er geen probleem. Het is voldoende om de schijf in het station te plaatsen en het installatieprogramma uit te voeren. Maar als je een schijfkopie of archief voor je hebt, moet je wat voorbereidend werk doen.

Installeer en voer het programma uit voor het emuleren van virtuele schijven (Daenom Tools, Nero, Alcohol 120, enzovoort). Maak een virtuele schijf en koppel de schijfkopie eraan. Daarna kunt u de add-on installeren vanaf een gewone cd of dvd. Als de bestanden in een archief zijn ingepakt, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u de opdracht "Bestanden uitpakken".

De add-on wordt altijd geïnstalleerd in de map van het basisspel. Als de "Installatiewizard" niet automatisch de juiste map heeft gevonden, geeft u deze zelf op. Om erachter te komen waar het spel zich op de computer bevindt, verplaatst u de cursor naar de snelkoppeling en klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend, ga naar het tabblad "Snelkoppeling" en kijk naar het item in het veld "Object". Hier wordt het pad naar de gamemap aangegeven (bijvoorbeeld E: / Alan Wake / AlanWake.exe, wat "Alan Wake-map op de lokale schijf E:" betekent).

In sommige gevallen is er geen automatische installatie voorzien. Vervolgens moet je de map met het basisspel openen en de add-on-bestanden erin plakken. In de regel reserveren ontwikkelaars hiervoor een aparte submap, genaamd Addons. Soms is het nodig om de vermeldingen in het register te corrigeren, maar als u een beginnende gebruiker bent, kunt u dit beter niet doen zonder gedetailleerde stapsgewijze instructies, anders kunt u het systeem beschadigen.

Aanbevolen: