Hoe Blob Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Blob Op Te Slaan
Hoe Blob Op Te Slaan

Video: Hoe Blob Op Te Slaan

Video: Hoe Blob Op Te Slaan
Video: How This Blob Solves Mazes | WIRED 2024, Mei
Anonim

Blob is beschikbaar op verschillende gameconsoles, waaronder de Sony Playstation 3. Maar het is natuurlijk gewoon onmogelijk om het de eerste keer te voltooien. Juist daarom is een functie als sparen ontwikkeld.

Hoe blob op te slaan
Hoe blob op te slaan

Noodzakelijk

  • - USB-stick;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Sla de Blob-game op met het juiste item dat beschikbaar is in het contextmenu. Als u de opslagbestanden van andere mensen moet gebruiken voor verdere passage op basis daarvan, download ze dan van internet en controleer de uitgepakte bestanden op virussen.

Stap 2

Neem een verwisselbare USB-drive met de vereiste capaciteit, formatteer deze en voer een virusscan uit om te voorkomen dat de gameconsole-software in de toekomst verpest wordt. Kopieer de PS3-map naar een USB-flashstation, verwijder deze vervolgens van de computer en sluit deze aan op de overeenkomstige connector op de Sony Playstation 3.

Stap 3

Open het hoofdmenu met de naam "Game" en selecteer vervolgens "Opgeslagen gegevens beheren". Selecteer in Apparaten de verwisselbare opslag die je hebt aangesloten. Selecteer met de joystickknoppen het gewenste bestand om de voortgang van het spel op te slaan, klik op het driehoekje en selecteer het.

Stap 4

Selecteer de actie "Kopiëren" en wacht vervolgens tot de gamebestanden zijn opgeslagen in de interne geheugenmodule van de Sony Playstation 3.

Stap 5

Ga naar de procedure voor het installeren van opslagbestanden in het Blob-spelmenu. Selecteer het item "Verplaatsen" voor de map met de naam Privé uit het archief naar het geheugen van het verwijderbare apparaat, plaats het in de STB. Specificeer de Wii-opties / Gegevensbeheer / Gegevens opslaan / Wii / SD-kaartmap. Vergis je niet in de volgorde van mappen.

Stap 6

Selecteer de kopieeroptie voor het gewenste opslagbestand, dat u in de toekomst zult gebruiken. Daarna wordt het naar het geheugen van de gameconsole geschreven. Als er eerder een ander opslagbestand in de map was, verwijder het dan eerst of verplaats het naar een andere map die niet is gekoppeld aan de Blob-game of een andere, en het beste van alles is dat je het naar het geheugen van de schijf of computer verplaatst.

Aanbevolen: