Hoe De Verdeling Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verdeling Te Verhogen?
Hoe De Verdeling Te Verhogen?

Video: Hoe De Verdeling Te Verhogen?

Video: Hoe De Verdeling Te Verhogen?
Video: Zo ga je slim om met een erfenis of schenking • Kijker aan Z 2024, Mei
Anonim

Het is vrij eenvoudig om de uploadsnelheid op een van de torrents te verhogen, hiervoor is het voldoende om gegevens zo lang mogelijk te verspreiden. Het hangt allemaal af van hoe populair de bestanden die u deelt en wat uw uitgaande snelheid is.

Hoe de verdeling te verhogen?
Hoe de verdeling te verhogen?

Noodzakelijk

torrent-client

instructies:

Stap 1

Download en installeer µTorrent op uw computer. Deze client helpt je bij het downloaden en configureren van downloadopties voor verschillende bestanden van de tracker. Voordat u het programma op uw computer installeert, controleert u het bestand op virussen en schadelijke code.

Stap 2

Houd er echter rekening mee dat sommige nieuwe versies van dit programma door antivirussystemen kunnen worden herkend als een onbetrouwbare toepassing, dit komt doordat de bijgewerkte versie nog steeds te weinig gebruikers heeft. Wanneer u gegevens van dergelijke sites downloadt waarin u geïnteresseerd bent, gebruikt u dit hulpprogramma om torrent-bestanden te openen, de map op te schrijven waarin het object zich in de toekomst zal bevinden en te downloaden.

Stap 3

Om de distributie te verhogen, verhoogt u uw internetsnelheid. Sluit hiervoor alle programma's die deze of die hoeveelheid verkeer kunnen gebruiken. Dit kunnen verschillende browsers, berichtenprogramma's, een downloadprogramma voor updates, enzovoort zijn.

Stap 4

Configureer je torrent-client voor maximale uploadsnelheid door met de rechtermuisknop op het programmapictogram op de achtergrond te klikken. Stel in het item "Snelheidslimiet" in het vervolgkeuzemenu de gewenste parameter in, in dit geval om de distributie te verhogen, verwijder de limiet volledig.

Stap 5

Download bestanden van de torrent naar de uiteindelijke map van hun locatie, hierdoor kunt u het uitgaand verkeer vergroten. Bij het verplaatsen of verwijderen van objecten, evenals bij het hernoemen (dit geldt ook voor de mappen waarin ze zich bevinden), verliest de torrent-client zijn pad ernaartoe en het verkeer van deze bestanden naar andere torrent-gebruikers vanaf uw computer zal niet worden beschikbaar. Het wordt ook aanbevolen om de uiteindelijke naam van het bestand en de locatie in te stellen om verdere herconfiguratie van de torrent te voorkomen.

Aanbevolen: