Een Nieuw Formulier Maken

Inhoudsopgave:

Een Nieuw Formulier Maken
Een Nieuw Formulier Maken

Video: Een Nieuw Formulier Maken

Video: Een Nieuw Formulier Maken
Video: Een nieuw formulier maken | Tutorials | Incontrol 2024, Mei
Anonim

Een formulier is een variant van de presentatie van gegevens in tabelvorm, bijvoorbeeld in MS Access worden gegevens uit een tabel record voor record weergegeven. Er zijn verschillende manieren om een formulier te maken, afhankelijk van het doel. Het belangrijkste doel is de mogelijkheid om informatie in de database vast te leggen en te bekijken, gegevens af te drukken.

Een nieuw formulier maken
Een nieuw formulier maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerd Access-programma;
  • - vaardigheden in het werken met HTML.

instructies:

Stap 1

Start het MS Access-programma als u een nieuw formulier in de elektronische database moet maken. Open uw database en zorg ervoor dat u ten minste één tabel in uw database heeft die als basis voor het werk zal dienen.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Formulieren" van het databasevenster. Druk op de knop "Maken" en selecteer in de lijst het commando "Wizard" en een tabel die de basis zal vormen voor verdere acties. Selecteer er vervolgens de gewenste velden uit, selecteer het veld en klik op de pijl aan de rechterkant. Als u alle velden uit de tabel wilt instellen, klikt u op de dubbele pijl. Om een formulier te maken met gegevens uit verschillende tabellen, selecteert u een andere tabel uit de lijst en voegt u de velden op dezelfde manier toe.

Stap 3

Ga naar het volgende wizardvenster door op de knop Volgende te klikken. Selecteer de optie om gegevens in het formulier te plaatsen: "Eén kolom", "Tabulaire", "Uitgelijnd", "Gestreept". Klik volgende". Selecteer in het volgende venster het uiterlijk. Voer in het volgende venster een nieuwe naam in en klik op de knop "Voltooien".

Stap 4

Gebruik de ontwerper voor werk, hiervoor gaat u in het databasevenster naar het tabblad "Formulieren" en klikt u op de opdracht "Maken". Selecteer de gewenste tafel en de aanmaakoptie "Ontwerp". Er wordt een nieuw leeg venster geopend. Ga naar het menu Beeld en klik op de opdracht Lijst met velden. Voeg tabelvelden toe met deze opdracht. Plaats ze in het venster zoals je wilt door de linkerbovenhoek te slepen met de muisaanwijzer in de vorm van een hand. Om tijdens het ontwerpen bedieningselementen toe te voegen (knoppen, afbeeldingen), klikt u op de werkbalk (de knop met de afbeelding van gereedschappen). Sla alle veranderingen op.

Stap 5

Maak een formulier op een webpagina met behulp van een tag. Gebruik hiervoor een eindtag. Het is ook noodzakelijk om de volgende attributen te gebruiken: accept-charset - definieert de codering waarin gegevens naar de server kunnen worden verzonden, actie - stel in dit attribuut het programma in dat de ingevoerde gegevens zal verwerken, naam - voer de naam van het formulier in, doel - het venster waarin de gegevens worden geplaatst, is resultaat.

Aanbevolen: