Software Kopen?

Inhoudsopgave:

Software Kopen?
Software Kopen?

Video: Software Kopen?

Video: Software Kopen?
Video: Je moet een ERP-software kopen die bij je past 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig downloaden veel mensen gratis software. Maar het gebruik van gelicentieerde software heeft een aantal voordelen: de afwezigheid van fouten en storingen, de mogelijkheid van regelmatige updates, enz. Daarnaast voorkomt het gebruik van gelicentieerde software in organisaties problemen met de wet.

Software kopen?
Software kopen?

instructies:

Stap 1

Kies de juiste software om geldverspilling te voorkomen. Als u bijvoorbeeld een grafische editor nodig heeft, moet u beslissen of deze met raster- of vectorafbeeldingen moet werken. Lees recensies over dit of dat programma. Denk aan de mogelijkheden en prestaties van uw computer of laptop. Om elk programma correct te laten werken (en in principe te installeren), heb je een bepaald minimum aan RAM, vrije ruimte op de harde schijf en processorkracht nodig. Sommige antivirusprogramma's bijvoorbeeld, die op een computer met laag vermogen zijn geïnstalleerd, belasten het systeem zwaar en maken het werk in het algemeen onmogelijk.

Stap 2

U kunt gelicentieerde software kopen in computerwinkels, bij verkooppunten van schijven met muziek, films en programma's. Aangezien software soms duur kan zijn, moet u proberen het winstgevend te krijgen. Vergelijk vooraf prijzen in verschillende winkelketens en winkels bij jou in de buurt, de kosten kunnen flink variëren. In veel winkels ontvangt u een kortingskaart, waarmee u in de toekomst goederen met korting kunt kopen.

Je kunt op de markt software kopen voor een lage prijs, maar daar is het in de regel zonder licentie.

Stap 3

Schaf schijven met programma's aan in online winkels (boeken, computers, multimedia). Dit is vaak nog voordeliger. Houd tegelijkertijd rekening met de bezorgkosten - kies zelf een handige methode (rembours, koeriersbezorging, zelf ophalen). Zorg ervoor dat de verzendkosten uw spaargeld niet "opeten", anders is het gemakkelijker om dezelfde schijf in een winkel bij u in de buurt te kopen.

Stap 4

U kunt gelicentieerde software kopen op de officiële websites van de ontwikkelaars zelf. Bestanden met het programma zijn beschikbaar om te downloaden na betaling met creditcard of andere methoden. Daarvoor laten ontwikkelaars je vaak een demoversie van het programma downloaden, en als je het verder wilt gebruiken, betaal dan voor de volledige versie.

Aanbevolen: