Hoe Maak Je Html

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Html
Hoe Maak Je Html

Video: Hoe Maak Je Html

Video: Hoe Maak Je Html
Video: HTML TUTORIAL VOOR BEGINNERS | 👉 Gratis HTML cursus om websites te maken (Nederlands) 2024, Mei
Anonim

Tekstdocumenten die HTML-opmaak bevatten, worden verwerkt met speciale toepassingen die het bestand in zijn opgemaakte vorm weergeven. Dergelijke toepassingen worden internetbrowsers of browsers genoemd. Ze bieden een gebruiksvriendelijke interface voor surfen op het web. De meest populaire browsers zijn Mozilla, Firefox, Opera en Internet Explorer.

Hoe maak je html
Hoe maak je html

Noodzakelijk

Personal computer, browser, Nvu-programma

instructies:

Stap 1

Het aanmaken van een HTML-document dient te gebeuren in de HTML-editor "Nvu". De voordelen van deze editor zijn eenvoud en gebruiksgemak. U kunt dit programma downloaden van internet, aangezien het gratis wordt verspreid. Installeer vervolgens het hulpprogramma. Probeer te installeren in de map van de lokale schijf "C". Voer het programma uit waarbij de initiële minimale code automatisch wordt gegenereerd. Het geopende document bevat alleen aanvullende informatie, dus voeg de benodigde tekst toe met behulp van de vrije ruimte tussen de tags "body" en "/ body". Dit zijn standaardtags die in bijna elk hypertext-opmaakdocument te vinden zijn.

Stap 2

Sla het bestand vervolgens op een specifieke locatie op om het in een browser te bekijken. U kunt ook de functie "voorbeeld van het resultaat" gebruiken die het programma heeft, en het resultaat evalueren. Klik op de werkbalk op de knop "Opslaan" of de toetsencombinatie "+". In het venster dat verschijnt, moet u de naam van de pagina invoeren. Het wordt weerspiegeld in de titel van het browservenster. Geef vervolgens de locatie op om het bestand op te slaan en stel de naam in, die moet overeenkomen met de titel. Bij het maken van een HTML-document is het belangrijk om alleen Latijnse karakters te gebruiken en geen spaties in bestandsnamen.

Stap 3

Er zijn twee manieren om het resultaat in een browser te zien. Ga naar de map met het opgeslagen bestand en open het. In dit geval wordt een browser geopend, waar het document automatisch wordt geladen. De tweede manier is om de browser zelf te laden en "Bestand" - "Open" te selecteren in het menu-item, waarbij u het pad naar het bestand specificeert. Het maken van een HTML-document is een eenvoudig proces dat zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen vereist.

Aanbevolen: