Hoe Html Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Html Te Bewerken
Hoe Html Te Bewerken
Anonim

HTML (Hypertext Markup Language) is een hypertext opmaaktaal. Hij is het die de mogelijkheid biedt om de pagina's van verschillende sites te zien zoals wij ze zien. Alle afbeeldingen, tekst, kleuren, links, verschillende knoppen worden beschreven in html-taal. Bestanden met de extensie html worden geopend via een internetbrowser, die deze op zijn beurt interpreteert en de pagina weergeeft. De taal zelf wordt weergegeven door commando's - tags tussen driehoekige haakjes. Als u deze tags in een bepaalde richting enigszins bewerkt, verandert het uiterlijk van de pagina onmiddellijk. Er zijn veel verschillende editors voor het wijzigen van html-bestanden. Een van de meest populaire is "Notepad ++" - hiermee kunt u de code markeren en visueel scheiden van de inhoud van de inhoud. Hoe bewerk je het html-bestand?

Hoe html te bewerken
Hoe html te bewerken

Het is nodig

Personal computer, programma's "Notepad ++" of "Notepad"

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het html-bestand openen om te bewerken. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Openen met". Klik in de lijst die verschijnt op "Notepad ++". Als het gewenste programma niet in de lijst staat, klikt u op "Programma selecteren" en zoekt u het op.

Stap 2

Na selectie wordt de inhoud van het html-bestand geopend in het programmavenster. Meestal heeft een html-document hoofdtags. En het ziet er zo uit:

Hier is de paginatitel

Vervolgens de hoofdinhoud van de pagina:

Stap 3

U kunt de pagina-inhoud en titel wijzigen. U kunt een foto- of videobestand toevoegen. U kunt de tekst naar wens stylen. Bijvoorbeeld:

Ik kan html bewerken

Wij bewerken html

Stap 4

Breng uw wijzigingen aan in het html-bestand en sla het op.

Stap 5

Voer het html-bestand uit door te dubbelklikken of op Enter te drukken. Het zou in een browser moeten openen en u zult onmiddellijk het resultaat van het werk zien. U kunt de inhoud van het html-bestand wijzigen en de pagina vernieuwen met de F5-toets of door op de bijbehorende browserknop te klikken.

Aanbevolen: