Hoe Steam En Google Play Op De Krim Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Steam En Google Play Op De Krim Te Gebruiken
Hoe Steam En Google Play Op De Krim Te Gebruiken

Video: Hoe Steam En Google Play Op De Krim Te Gebruiken

Video: Hoe Steam En Google Play Op De Krim Te Gebruiken
Video: Глянем, такой себе, свежачок ► Смотрим Werewolf: The Apocalypse - Earthblood 2024, Mei
Anonim

Door de economische sancties die westerse landen tegen Rusland hebben opgelegd, is het gebruik van veel internetdiensten op de Krim onmogelijk geworden. Dit omvat populaire dingen zoals Google Play, Steam, Google Admob en vele anderen. Maar de blokkade kan worden overwonnen. Er zijn verschillende manieren om blokkering te omzeilen. De meest populaire hiervan zijn het gebruik van het anonieme Tor-netwerk en virtuele privénetwerken (VPN's). In dit artikel zullen we kijken naar een manier om blokkering te omzeilen aan de hand van een voorbeeld van een apparaat met Android OS dat een VPN gebruikt. Deze methode is ook toepasbaar op alle populaire besturingssystemen en apparaten (Windows, Mac, iOS).

Applicaties downloaden van de Google Play-markt
Applicaties downloaden van de Google Play-markt

Noodzakelijk

  • - een computer met een internetverbinding;
  • - tablet of smartphone.

instructies:

Stap 1

Om een VPN-verbinding op een mobiel Android-apparaat op te zetten, kunt u de hulpprogramma's van het besturingssysteem gebruiken, of u kunt speciale applicaties gebruiken. Laten we eerst VPN configureren met behulp van standaard systeemtools. Om dit te doen, stelt u eerst een wachtwoord in om het scherm te ontgrendelen wanneer u het inschakelt, als het het niet waard is.

Ga nu naar de instellingen, dan - "Draadloze netwerken", dan - "Meer …", en dan vinden we het item "VPN". Druk op VPN en vervolgens op de knop "toevoegen" (of "plus" - het uiterlijk kan enigszins verschillen, afhankelijk van de versie van Android en de geïnstalleerde skins van de gebruikersinterface).

VPN-instellingen openen op Android-apparaat
VPN-instellingen openen op Android-apparaat

Stap 2

Er wordt een venster geopend met nieuwe VPN-verbindingsinstellingen. Bedenk er een naam voor, bijvoorbeeld "Vpn Krim", en voer deze in het veld "Netwerknaam" in. Specificeer het netwerktype - "L2TP / IPSec PSK".

Open nu de website vpngate.net. Voordat je een lijst krijgt met servers die een gratis VPN-service bieden. Neem een van de adressen en plak deze in het veld "Serveradres". U kunt zowel het IP-adres als de letteraanduiding schrijven. U kunt elke andere server gebruiken die deze service biedt.

Schrijf nu in het veld "IPSec Shared Key" "vpn". Vink het vakje "Geavanceerd" aan (er verschijnen nieuwe velden) en typ "0.0.0.0/0" in het veld "Routes doorsturen".

Klik op "Opslaan".

Een VPN instellen op Android
Een VPN instellen op Android

Stap 3

Er staat nu een nieuw netwerk "Vpn Krim" op de VPN-lijst. Klik erop. U wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord. Voer in beide velden "vpn" in en vink het vakje "Inloggegevens opslaan" aan en klik vervolgens op "Verbinden". Na enige tijd zal het apparaat verbinding maken met de VPN, wat wordt aangegeven door het sleutelpictogram in de meldingsbalk.

Als u geen verbinding kunt maken, zijn daar verschillende redenen voor.

- Verkeerd ingevoerde sleutel, doorstuurroutes of serveradres. Controleer het allemaal nog eens.

- DNS-fouten. Probeer het IP-adres in te voeren in plaats van de tekstnaam van de server.

- De door u geselecteerde server is niet beschikbaar. Gebruik een andere server van de bovenstaande site.

- Sommige apparaten blokkeren L2TP / IPsec-pakketten. In dit geval kunt u deze methode niet gebruiken. Probeer het programma "OpenVPN Connect" te gebruiken - ga naar de volgende stap.

Verbinding maken met een VPN-netwerk
Verbinding maken met een VPN-netwerk

Stap 4

Als de vorige stappen niet hebben geholpen, zoek dan de applicatie "OpenVPN Connect" op het netwerk, download en installeer deze.

(Als u een Windows- of Mac-besturingssysteem gebruikt, kunt u de applicatie rechtstreeks downloaden van de officiële website op

Nu moet u profielen met instellingen laden. Je kunt ze daar downloaden op de site vpngate.net: selecteer in de tabelkolom "OpenVPN Windows, Mac, iPhone, Android" het vereiste profiel en klik op de link "OpenVPN Config-bestand". Er wordt een nieuwe pagina geopend, kies een van de twee profielen. Klik op de link, het bestand met de extensie ".ovpn" wordt gedownload. Dit bestand moet naar uw apparaat worden gedownload.

VPN-profielen downloaden
VPN-profielen downloaden

Stap 5

Open het gedownloade profielbestand *.ovpn met behulp van bestandsbeheer. Het apparaat weet nog niet wat voor soort bestand het is en zal aanbieden om een applicatie te selecteren waarmee het het bestand zal openen ("Openen met …"). We kijken in de lijst en selecteren de applicatie "OpenVPN Connect".

De toepassing zal bepalen dat het bestand VPN-verbindingsinstellingen bevat. Klik op "Accepteren".

Er verschijnt een bericht dat het profiel succesvol is geïmporteerd. Klik op de knop "Verbinden".

We zetten een vinkje dat we de applicatie vertrouwen, we bevestigen.

Als de verbinding is gelukt, verschijnen het al bekende sleutelpictogram en het applicatiepictogram "OpenVPN Connect". Wanneer u op dit pictogram klikt, verschijnt informatie over de gebruikte VPN-server, het aantal verzonden en ontvangen pakketten en de duur van de communicatiesessie.

Als de verbinding na meerdere pogingen mislukt, download en importeer dan het profiel van de andere server.

Aanbevolen: