Hoe Maak Je Een Mod?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mod?
Hoe Maak Je Een Mod?

Video: Hoe Maak Je Een Mod?

Video: Hoe Maak Je Een Mod?
Video: HOE INSTALLEER JE MODS || Minecraft Tutorial 2024, Mei
Anonim

Sommige computerspellen zijn alleen populair geworden dankzij de inspanningen van fans en hun onweerstaanbare wens om hun favoriete multimediaproduct te verbeteren. Elke gamer komt vroeg of laat met een gedachte of idee om dit of dat spel te verbeteren. Dit is hoe mods worden gemaakt.

Hoe maak je een mod?
Hoe maak je een mod?

instructies:

Stap 1

Kijk op internet voor mods om een mod te maken. Dit is allereerst nodig om te weten hoe de structuur van het spel onderhevig is aan veranderingen. Bron is een goed voorbeeld. Kijk op internet - het heeft meer dan duizend amateur-aanpassingen, omdat de engine, om zo te zeggen, erg "vriendelijk" is en alle add-ons zonder problemen absorbeert, in tegenstelling tot de Bioshok-game-engine, waarvan er maar een paar zijn aanvullingen vandaag.

Stap 2

Gebruik de editor van de game-ontwikkelaar om een mod te maken. In dit geval zult u geen problemen hebben om de add-on aan te passen, aangezien deze op dezelfde engine wordt gemaakt als het originele spel. Het meest opvallende en krachtige voorbeeld van een editor is de kaarteditor voor Warcraft 3. Het stelt elke gamer in staat om al zijn verbeeldingskracht te tonen, het beperkt zijn mogelijkheden niet.

Stap 3

Start de editor en begin met maken. Wees niet ontmoedigd als er geen officiële tool is. Het is mogelijk dat er een onofficiële is. Zoek op internet - het is mogelijk dat u iets de moeite waard vindt.

Stap 4

Gebruik het 3D Max-programma om een model voor de mod te maken. Zorg er allereerst voor dat het gegeven model compatibel is met het spel. Om ervoor te zorgen dat de game uw add-on gebruikt, vervangt u eenvoudig het originele bestand door het nieuwe. Geef het dezelfde naam, zodat u het bestandspad niet hoeft aan te passen.

Stap 5

Als je een add-on maakt met behulp van de editor, kijk dan ook eens op de gameforums. Misschien vindt u daar nuttige tips die u toegang geven tot nieuwe functies van de standaardeditor die voorheen voor uw scherpe oog verborgen waren. Het is handig om een video-tutorial te bekijken over het maken van nieuwe personages en locaties. Vergeet niet regelmatig te zoeken naar aanvullingen op de standaard editor. Ze kunnen je misschien helpen.

Aanbevolen: