Hoe Missies Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Missies Te Verwijderen
Hoe Missies Te Verwijderen

Video: Hoe Missies Te Verwijderen

Video: Hoe Missies Te Verwijderen
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Quests worden in het Lineage 2-spel niet altijd op de gebruikelijke manier verwijderd. Sommige zijn niet te stoppen; ook ontstaan er bij het verwijderen vaak problemen met het verloop van het spel, het begint te "bevriezen" en gaan sommige indicatoren verloren.

Hoe missies te verwijderen
Hoe missies te verwijderen

Noodzakelijk

Russische versie van het spel Lineage 2

instructies:

Stap 1

Open het zoektochtvenster met behulp van de sneltoets ALT + U of vanuit het spelmenu van Lineage 2. Selecteer degene die je wilt verwijderen en klik op de knop "Stoppen". Daarna kunt u het op de gebruikelijke manier verwijderen. Houd er rekening mee dat niet alle missies worden verwijderd of gestopt, en deze acties kunnen leiden tot het mislukken van sommige indicatoren. Sla daarom, voordat u dit doet, de huidige spelvoortgang op.

Stap 2

Gebruik verborgen speurtochten door op de toetsencombinatie Ctrl + Q te drukken. In dit geval kunt u er meerdere tegelijk kiezen of een die u niet nodig heeft. Deze optie is het meest acceptabel en veroorzaakt minder problemen.

Stap 3

Als je een buitenlandse versie van Lineage 2 hebt, kun je problemen hebben met het verwijderen van missies - sommige gaan door als je op Stop klikt, en soms loopt de computer gewoon vast of eindigt het spel abnormaal en gaat alle voortgang verloren. Om dit te voorkomen, slaat u de bestanden van de spelpassage op uw computer op in een map die er niets mee te maken heeft en opent u het configuratiescherm. Ga naar het menu Programma's toevoegen/verwijderen, selecteer Lineage 2 uit de lijst en voer een volledige verwijdering uit.

Stap 4

Nadat het spel van je computer is verwijderd, installeer je de Russische versie. Tijdens de installatie is het het beste om de bestanden in de bestaande gamedirectory's te vervangen, of nog beter om eerst hun inhoud te verwijderen. Start de Russische versie van de geïnstalleerde Lineage 2 en sluit deze af.

Stap 5

Kopieer de voortgangsbestanden van het opgeslagen spel naar de map waar je ze hebt opgeslagen voordat je de Engelse versie verwijderde. Start het spel opnieuw, als er geen wijzigingen zijn opgetreden, start u uw computer opnieuw op. Open Lineage 2 opnieuw en verwijder de speurtochten zoals hierboven beschreven. U kunt het beste een systeemherstelpunt voltooien voordat u dergelijke wijzigingen aanbrengt.

Aanbevolen: