Hoe Maak Je Een Register Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Register Aan?
Hoe Maak Je Een Register Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Register Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Register Aan?
Video: How to Create a STEAM Account (Easy and New Way) 2021 2024, Mei
Anonim

Werken in het 1C: Enterprise-programma vereist altijd bepaalde vaardigheden van de uitvoerder bij het uitvoeren van bepaalde bewerkingen. Als je vaak vragen stelt over hoe een bepaalde handeling wordt uitgevoerd, geeft dit aan dat je je kennis op dit gebied moet uitbreiden.

Hoe maak je een register aan?
Hoe maak je een register aan?

Noodzakelijk

  • - het programma "1C: Onderneming";
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om een register van saldi aan te maken in het boekhoudautomatiseringsprogramma "1C: Enterprise", gebruikt u de toevoeging ervan in het configuratiemenu, terwijl u de meeteenheden aangeeft die in uw boekhoudsysteem worden gebruikt met betrekking tot saldi en hun aantal aangeeft.

Stap 2

Post daarna dit document in het systeem via het hoofdmenu. Specificeer "Registerbeweging uitvoeren" in de functieaanroep of gebruik een andere gelijkaardige naam naar keuze. Op het moment van de transactie, wanneer u een document boekt, zullen de registerwaarden dienovereenkomstig toenemen en zullen de wijzigingen uw document beïnvloeden. Als de documenten worden verwijderd, worden alle registers erop verwijderd, dus maak voor het geval dat u back-ups maakt, zelfs als u denkt dat u ze in de toekomst niet nodig zult hebben.

Stap 3

Gebruik een soortgelijk algoritme om andere registers te introduceren, maar lees, voordat u wijzigingen aanbrengt, aanvullende thematische literatuur over dit onderwerp, waarbij u altijd rekening houdt met welke versie van het 1C: Enterprise-programma u hebt geïnstalleerd. Vergeet ook niet om periodiek uw kennis bij te werken over onderwerpen die u bezighouden bij het overzetten van de boekhouding naar een andere versie.

Stap 4

Gebruik voor meer informatie zowel officiële bronnen als verschillende internetportals, bijvoorbeeld https://mista.ru/entrance.htm of https://www.1c-pro.ru/. Stel regelmatig vragen over nieuwe problemen, lees ook andere onderwerpen om de kennis op dit gebied aan te vullen.

Stap 5

Houd bij de registers ook rekening met de bedrijfsactiviteiten van het bedrijf. Meld u indien nodig aan voor speciale trainingen om uw bestaande vaardigheden in dit programma te verbeteren.

Aanbevolen: