Een Afbeelding Bewerken

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Bewerken
Een Afbeelding Bewerken

Video: Een Afbeelding Bewerken

Video: Een Afbeelding Bewerken
Video: Afbeeldingen bewerken in Word 2024, Mei
Anonim

Virtuele schijfafbeeldingen van verschillende formaten kunnen niet alleen op schijfemulators worden gemonteerd, maar ook worden bewerkt. Dit betekent dat u de schijfkopie zelf kunt wijzigen, bestanden kunt verwijderen en uw eigen bestanden kunt toevoegen. Op deze manier kunt u uw eigen schijfkopie maken. Stel dat u bijvoorbeeld een filmschijfimage hebt. U kunt eenvoudig ongewenste films van deze afbeelding verwijderen en vervangen door uw eigen, en, indien nodig, op een gewone schijf branden en op een dvd-speler bekijken.

Een afbeelding bewerken
Een afbeelding bewerken

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - UltraISO-programma

instructies:

Stap 1

Om afbeeldingen te bewerken, moet u een geschikt programma op uw computer hebben. Een van de beste software in zijn soort is UltraISO. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Download UltraISO en installeer het op uw computer.

Stap 2

Voer het programma uit. Selecteer vervolgens in het hoofdmenu "Bestand" en vervolgens - "Openen". Geef het pad op naar het bestand dat u wilt bewerken. Klik erop met de linkermuisknop en klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. Nu zijn alle bestanden van de geselecteerde afbeelding beschikbaar in het venster rechtsboven in het programma. Om een onnodig bestand van de schijfkopie te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Verwijderen" in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 3

Als u een bestand aan de schijfkopie wilt toevoegen, selecteert u "Actie" bovenaan in het hoofdmenu van het programma en vervolgens - "Bestanden toevoegen". Specificeer het pad naar het bestand dat u aan de schijfkopie wilt toevoegen en klik erop met de linkermuisknop. Klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. Het bestand dat u hebt geselecteerd, maakt nu deel uit van de schijfkopie.

Stap 4

Met het UltraISO-programma kunt u ook het formaat van de virtuele schijf converteren. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu van het programma "Extra" en vervolgens - het commando "Converteren". In het venster dat verschijnt, in de bovenste regel, klikt u op de bladerknop en geeft u het pad op naar het bestand dat moet worden geconverteerd. Markeer vervolgens in hetzelfde venster in welk virtueel schijfformaat het bestand zal worden geconverteerd en klik op "Converteren".

Stap 5

Bewerk daarbij de schijfkopie (bestanden toevoegen of verwijderen) op basis van uw doelen. Met behulp van het programmamenu kunt u ook opstartbestanden in de afbeelding selecteren, ze hernoemen en nieuwe mappen maken.

Stap 6

Wanneer u klaar bent met het bewerken van de virtuele schijf, moeten alle wijzigingen worden opgeslagen. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu van het programma "Bestand" en vervolgens het commando "Opslaan".

Aanbevolen: