Hoe Converteer Je Avi Naar Flv

Inhoudsopgave:

Hoe Converteer Je Avi Naar Flv
Hoe Converteer Je Avi Naar Flv

Video: Hoe Converteer Je Avi Naar Flv

Video: Hoe Converteer Je Avi Naar Flv
Video: FLV to AVI - How to Convert FLV to AVI, MP4 to AVI, MKV to AVI, 3GP to AVI 2024, Mei
Anonim

Het FLV-formaat wordt veel gebruikt op internet voor het online bekijken van video's. Het converteren van een van de meest populaire AVI- naar FLV-extensies gebeurt met behulp van hulpprogramma's voor videoconversie, en u kunt een van deze programma's gebruiken om het gewenste videobestand te krijgen.

Hoe converteer je avi naar flv
Hoe converteer je avi naar flv

instructies:

Stap 1

Kies en download het meest geschikte programma om van het AVI FLV-formaat te komen. Onder dergelijke toepassingen worden veel gebruikt, zoals Movavi Video Converter, VideoSaver, Aimersoft Video Converter en WinX Free AVI to FLV Converter. Met deze hulpprogramma's kunt u de conversie zo snel mogelijk uitvoeren, met een minimaal kwaliteitsverlies.

Stap 2

Installeer na het downloaden het geselecteerde hulpprogramma op uw computer door het resulterende bestand uit te voeren en de instructies van het installatieprogramma te volgen. Nadat de installatie is voltooid, start u het programma via het Windows-bureaublad of het Windows Start-menu.

Stap 3

In het venster dat verschijnt, wordt u gevraagd het pad op te geven naar de video die u wilt converteren. Om een videoclip toe te voegen, gebruikt u de overeenkomstige knop "Video toevoegen" of het menu-item "Bestand" - "Openen". Specificeer het pad naar de gewenste opname in AVI-formaat en wacht tot het in de programmaspeler verschijnt.

Stap 4

Met behulp van de hulpprogramma's kunt u enkele parameters van het bestand wijzigen. Door bijvoorbeeld een storyboard en een player te gebruiken, kunt u ongewenste delen uit een film verwijderen om op te slaan in de uiteindelijke clip. Met sommige hulpprogramma's kunt u de kleur en het contrast van de afbeelding aanpassen.

Stap 5

Selecteer na het voltooien van de procedure het doelformaat in het programmavenster. Gebruik hiervoor de overeenkomstige vervolgkeuzelijst in de onder- of rechterkant van het hulpprogrammavenster. De parameter FLV - H.264 (Flash Video) moet worden geselecteerd. U kunt de conversieparameters aanpassen door het menu onderaan het programmavenster te selecteren of door naar de hulpprogramma-instellingen te gaan via het tabblad "Service" - "Instellingen".

Stap 6

Nadat u het doelformaat heeft ingesteld, kunt u doorgaan met de conversieprocedure. Geef een locatie op uw computer op om het toekomstige videoformaat op te slaan en klik vervolgens op "Start". Het proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de kracht van uw computer, de kwaliteit en grootte van de bron- en doelbestanden.

Stap 7

Aan het einde van de procedure wordt het venster met het conversieproces gesloten. U ziet een bijbehorende melding op het scherm. Navigeer naar de map waarin de video is opgeslagen en speel het resulterende videobestand af. Als u niet tevreden bent met het resultaat, kunt u de procedure herhalen door andere conversie-opties te selecteren in het instellingenvenster. Formaatwijziging van AVI naar FLV is voltooid.

Aanbevolen: