Het Systeem Installeren Vanaf Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Het Systeem Installeren Vanaf Een USB-flashstation
Het Systeem Installeren Vanaf Een USB-flashstation

Video: Het Systeem Installeren Vanaf Een USB-flashstation

Video: Het Systeem Installeren Vanaf Een USB-flashstation
Video: How to - Windows 10 Installeren vanaf een USB stick. 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers hebben al geleerd hoe ze het Windows-besturingssysteem kunnen installeren met behulp van bekende apparaten: een dvd-station en een installatieschijf bij het systeem. Helaas is het niet altijd mogelijk om een besturingssysteem vanaf een schijf te installeren. Er kunnen veel redenen zijn: een kapotte schijf, de afwezigheid ervan op dit moment of helemaal niet (we hebben het over netbooks). Om dit probleem op te lossen, is er één geweldige manier: het besturingssysteem installeren vanaf een USB-flashstation. Het nadeel van deze methode is dat je ofwel een dvd-station op een andere computer of laptop nodig hebt, ofwel een kant-en-klare installatie-flashdrive.

Het systeem installeren vanaf een USB-flashstation
Het systeem installeren vanaf een USB-flashstation

Noodzakelijk

  • Windows-installatieschijf
  • USB-flashkaart

instructies:

Stap 1

Deze methode is niet geschikt voor computers met relatief oude BIOS-versies, omdat ze niet zijn ontworpen om USB-apparaten te gebruiken voordat de Windows-shell werd gestart. Maak een installatie-USB-stick. Om dit te doen, plaatst u de Windows-schijf in de schijf van een pc of laptop en de USB-stick in een vrije USB-sleuf op dezelfde hardware. Maak een ISO-schijfkopie van het besturingssysteem. Hiervoor kunt u de programma's DeamonTools of Alchogol Soft gebruiken.

Stap 2

Download de Windows 7 USB / DVD-downloadtool. Formatteer uw USB-stick. Voer het programma uit en installeer, volgens de stapsgewijze instructies, de image van het Windows 7-besturingssysteem op uw USB-flashstation.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op en druk op Del aan het begin van het opstarten om het BIOS te openen. Open het tabblad Boot Device Priority en maak van uw USB-apparaat de eerste in de lijst.

Stap 4

Sla de wijzigingen op en start uw computer opnieuw op. Installeer vervolgens het besturingssysteem op de standaard manier.

Aanbevolen: