Een Docx-document Openen

Inhoudsopgave:

Een Docx-document Openen
Een Docx-document Openen

Video: Een Docx-document Openen

Video: Een Docx-document Openen
Video: How to open docx.file in whatsapp 2024, Mei
Anonim

DOCX is een van de bestandsindelingen voor het opslaan van tekstdocumenten die zijn gemaakt door Microsoft Corporation. Het wordt sinds 2007 gebruikt in kantoorprogramma's Microsoft Office. Sinds 2006 is dit formaat "open" geworden, zodat het ook door andere fabrikanten van teksteditors kan worden gebruikt. Bestanden van dit formaat zijn een zip-archief met XML-teksten, afbeeldingen en andere elementen die zijn opgenomen in een elektronisch document.

Een docx-document openen
Een docx-document openen

instructies:

Stap 1

Gebruik het Microsoft Compatibility Pack als u eerdere versies van Office op uw computer hebt geïnstalleerd. Dit is een programma met een gewicht van 37,2 megabyte, dat vrij beschikbaar is op de server van het bedrijf. Na het downloaden en installeren wordt het mogelijk om te werken met bestanden met de extensie docx, docm, xlsx, pptx in Word-, Excel- en PowerPoint-versies voor 2007. Directe link naar de downloadpagina voor het compatibiliteitspakket op de Microsoft-website - https://www.microsoft.com/downloads/ru-ru/details.aspx?FamilyID=941b3470-… Het programma heeft een installatiewizard, dat wil zeggen dat u na het starten alleen de instructies van de toepassing hoeft te volgen

Stap 2

Gebruik de Open Office-testeditor, als je die hebt. Dit pakket wordt samen met de meeste Linux-distributies gedistribueerd, maar er zijn ook versies voor Windows. Omdat Microsoft's Office Open XML-formaat open source is, heeft Open Office hiervoor ingebouwde ondersteuning. Wanneer u echter documenten opent in docx-indeling met een bijzonder complexe opmaak, kan de tekst enigszins afwijken van het origineel.

Stap 3

Gebruik online formaatconversieprogramma's als alternatief voor de hierboven beschreven methoden. Bijvoorbeeld door naar de site te gaan https://doc.investintech.com klik op de grote blauwe knop met het label Bladeren, zoek in het geopende standaarddialoogvenster het vereiste docx-bestand op uw computer en klik op de knop "Openen". Nadat u het bestand naar de server heeft geüpload, klikt u op de knop Converteren, wacht u tot de downloadlink verschijnt en downloadt u het resulterende doc-bestand.

Aanbevolen: