Hoe Een Icc-profiel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Icc-profiel Te Installeren
Hoe Een Icc-profiel Te Installeren

Video: Hoe Een Icc-profiel Te Installeren

Video: Hoe Een Icc-profiel Te Installeren
Video: How to add, set and verify display icm (icc) profile in Windows 10! 2024, Mei
Anonim

Een ICC-profiel is een verzameling gegevens die kenmerkend is voor een kleurenuitvoer- of invoerapparaat. Een profiel beschrijft de kleureigenschappen van een apparaat door de overeenkomsten tussen de kleurruimte te bepalen.

Hoe een icc-profiel te installeren
Hoe een icc-profiel te installeren

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Installeer het INKSYSTEM-kleurprofiel voor uw printer door deze stappen te volgen om het kleurprofiel te installeren. Zoek het bestand dat u nodig heeft voor uw printer en kopieer het naar de standaardmap van het besturingssysteem die de kleurprofielinformatie bevat. De locatie van de bestanden kan enigszins verschillen voor verschillende besturingssystemen:

Windows 95/98 / Me: x: / windows / systeem / kleur /

Windows NT x: / windows / system32 / kleur /

Windows 2000 / XP x: / windows / system32 / spool / drivers / kleur /

MacOS-systeemmap: ColorSync-profielen

MacOS X / Bibliotheek / ColorSync / Profielen of Gebruikers / gebruikersnaam / Bibliotheek / ColorSync / Profielen.

Stap 2

Druk af vanuit Adobe Photoshop met dit profiel om de installatie van het ICC-profiel te controleren. Om dit te doen, start u het programma, selecteert u de afbeelding die u wilt afdrukken en voert u de opdracht "Bestand" - "Afdrukken" uit.

Stap 3

Selecteer in het volgende venster het apparaat (printer, MFP) waarop u wilt afdrukken, selecteer vervolgens de optie "Plaatsing", stel de gewenste locatie in (liggend, staand). Selecteer in het item "Kleurbeheer" de opdracht "Kleurbesturing Photoshop", geef in de optie "Printerprofiel" het profiel op dat naar de map van uw printer is gekopieerd. Vink het vakje aan naast de opdracht Black Point Compensation.

Stap 4

Klik op het commando "Pagina-instelling", stel daar de papiersoort (Epson Premium Glossy) in, selecteer in het veld "Kwaliteit" "Beste foto" en vervolgens het papierformaat waarop u gaat afdrukken. Schakel alle afdrukinstellingen uit.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Geavanceerd". Stel alle instellingen op dezelfde manier in, selecteer in het item "Kleurbeheer" het item ICM en stel daarin "Uit" in (geen kleurcorrectie). Klik op de knop "Ok". Dit voltooit het proces van het instellen en instellen van parameters.

Aanbevolen: