Hoe 7 Loader Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe 7 Loader Te Activeren
Hoe 7 Loader Te Activeren

Video: Hoe 7 Loader Te Activeren

Video: Hoe 7 Loader Te Activeren
Video: How to Activate Windows 7 for FREE with Windows 7 loader | 2017 2024, Mei
Anonim

Het 7 loader-softwarehulpprogramma is ontworpen om de Windows Seven-software illegaal te exploiteren. Het gebruik ervan is in strijd met de licentieovereenkomst die de gebruiker accepteert bij het installeren van dit besturingssysteem op een computer.

Hoe 7 loader te activeren
Hoe 7 loader te activeren

Noodzakelijk

Internet of telefoon toegang

instructies:

Stap 1

Om het Windows Seven-besturingssysteem te activeren, voert u de productsleutel in het activatorvenster in. U vindt het op of in de softwaredoos als u het besturingssysteem als een zelfstandig softwareproduct hebt gekocht. Als de software bij aankoop vooraf op uw computer was geïnstalleerd, zoekt u een speciale servicesticker op de muur van de behuizing van de systeemeenheid of op de achterkant van de laptop.

Stap 2

Neem contact op met Microsoft Customer Support op het telefoonnummer dat wordt vermeld in de activator als u geen internettoegang hebt. U hoort een autoinformer, die u verder zal begeleiden om het programma te activeren. U moet de licentiecode van het besturingssysteem invoeren met behulp van toonkiezen, waarna u een activeringscode krijgt die u in het daarvoor bestemde venster moet invoeren. Voltooi het activeringsproces voor het Windows-besturingssysteem.

Stap 3

Als u problemen ondervindt met de aankoop van software zonder licentie, neem dan contact op met Microsoft-ondersteuning om een gelicentieerd besturingssysteem te verkrijgen. In dit geval moet u documenten overleggen die de aankoop van het programma van een specifieke verkoper bevestigen, bijvoorbeeld een kassabon of een kassabon. Hetzelfde geldt voor de rest van de software van deze ontwikkelaar.

Stap 4

Installeer geen ongelicentieerde kopieën van besturingssystemen op uw computer die worden geactiveerd met behulp van 7 loader-programma's en hun analogen, dit is illegaal en kan bepaalde wettelijke gevolgen met zich meebrengen. Als u niet wilt betalen voor gelicentieerde software, gebruik dan gratis analogen.

Aanbevolen: