Hoe Een Virus Uit Het RAM Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Uit Het RAM Te Verwijderen
Hoe Een Virus Uit Het RAM Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Uit Het RAM Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Uit Het RAM Te Verwijderen
Video: iPhone Calendar Virus? How to Get Rid of It! 2024, Mei
Anonim

Onvoldoende bescherming van uw computer tegen verschillende kwaadaardige programma's kan niet alleen uw pc ernstig beschadigen, maar ook de loop van het werk negatief beïnvloeden of belangrijke, vertrouwelijke informatie blootstellen aan diefstal. Om het RAM-geheugen van uw pc te reinigen van virussen, kunt u een online scanner gebruiken.

Hoe een virus uit het RAM te verwijderen
Hoe een virus uit het RAM te verwijderen

Noodzakelijk

Goede antivirussoftware

instructies:

Stap 1

De online scanner neemt geen ruimte in beslag op uw computer. U downloadt het naar uw pc, scant op malware en dat is alles. Nadat u uw internetbrowser sluit, verdwijnt het programma. Dergelijke programma's worden aangeboden door bijna alle toonaangevende ontwikkelaars van antivirussoftware. Een van deze bedrijven is Panda, dat een product heeft ontwikkeld dat volledig compatibel is met andere antivirusprogramma's.

Stap 2

Op de Panda-website moet u op dit adres naar de sectie online scannen gaan. https://www.viruslab.ru/service/check/. Deze pagina bevat veel allerlei informatie, daar zie je ook twee blauwe knoppen - "Check PC" en "Koop bescherming". Klik op de knop "PC controleren"

Stap 3

U wordt naar de pagina van de gratis online antivirus Panda ActiveScan 2.0 geleid. Dit product werkt volgens het principe van Collective Intelligence (scannen "in the clouds") en kan omgaan met malware die standaard beveiligingssoftware niet kan detecteren.

Stap 4

In het online antivirusvenster is er een groene knop met het label "Scannen". Op dezelfde pagina ziet u de knoppen "Quick Scan", "Full Scan", "Spot checks". Bepaal welk type scan u nodig heeft en klik op de groene knop Scannen.

Stap 5

Het online scanprogramma biedt aan om de component ActiveX-besturingselementen te downloaden, dit is alleen vereist voor de eerste scan. Nadat u dit onderdeel heeft gedownload, klikt u nogmaals op "Scannen". Het proces van het controleren van uw pc begint en na een tijdje ziet u het resultaat en wordt het werkgeheugen van uw pc ontdaan van virussen en andere malware.

Aanbevolen: