Hoe Een Virus Uit Het Programma Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Uit Het Programma Te Verwijderen
Hoe Een Virus Uit Het Programma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Uit Het Programma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Uit Het Programma Te Verwijderen
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, Mei
Anonim

Virussen verspreiden zich met grote snelheid over vrijwel het hele internet. In de moderne wereld kan de gebruiker zichzelf niet volledig beschermen tegen dit soort bedreigingen. Om storingen te voorkomen, moet u antivirussystemen gebruiken.

Hoe een virus uit het programma te verwijderen
Hoe een virus uit het programma te verwijderen

Noodzakelijk

Computer software

instructies:

Stap 1

Er zijn veel manieren om virussen te verwijderen. Om dit te doen, moet u een antivirusprogramma downloaden en installeren. Als u het al op uw computer hebt, werkt u het systeem bij. Hiermee worden de nieuwste virussen geïdentificeerd.

Stap 2

Elk antivirusprogramma heeft een computerscanfunctie. Het komt voor dat dit systeem een controle vereist om te starten, namelijk de computer opnieuw opstarten. Scannen moet worden gedaan op alle bestaande lokale schijven. Dankzij dergelijke eenvoudige acties verschijnt er informatie over de aanwezigheid van virussen. U ziet ook welke programma's geïnfecteerde of beschadigde virussen hebben. Selecteer de verwijderfunctie en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

U kunt het virus op een andere manier verwijderen. Wanneer het wordt gedetecteerd, wordt de verbinding met internet verbroken. De harde schijf wordt op een andere computer geïnstalleerd en alle belangrijke informatie wordt op de nieuwe pc opgeslagen. Passieve scan bezig. De antivirus laat zien dat de virussen zijn verwijderd. Als u dit type scan niet vertrouwt, moet u voor volledige veiligheid het systeem opnieuw installeren. In dit geval zullen alle sporen en gevolgen van de aanwezigheid van het virus verdwijnen.

Stap 4

Om het besturingssysteem niet opnieuw te installeren, kunt u de herstelhulpprogramma's gebruiken. Ze detecteren virussen en repareren beschadigde bestanden. Deze hulpprogramma's omvatten AVZ, CureIt, of ook wel Dr. Web genoemd. U kunt spyware bestrijden met HijackThis.

Aanbevolen: