Hoe Ubuntu Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ubuntu Te Installeren
Hoe Ubuntu Te Installeren

Video: Hoe Ubuntu Te Installeren

Video: Hoe Ubuntu Te Installeren
Video: Установить Go на Ubuntu (терминал) 2024, Mei
Anonim

De meerderheid van de pc-gebruikers is van mening dat Linux een complex en ontoegankelijk systeem is voor een gewone gebruiker, terwijl op Linux gebaseerde besturingssystemen in feite een aantal belangrijke voordelen hebben ten opzichte van Windows. In dit artikel laten we u zien hoe u het Ubuntu-besturingssysteem op uw computer installeert en configureert. Dit proces is zelfs eenvoudiger dan het installeren van Windows en zal zelfs voor beginnende computerbezitters geen problemen opleveren.

Hoe ubuntu te installeren
Hoe ubuntu te installeren

instructies:

Stap 1

Plaats de Ubuntu-installatie-cd in de cd-rom en configureer het BIOS om vanaf de cd op te starten.

Stap 2

Selecteer tijdens het laden Russisch, de interface verandert van Engels naar Russisch. Klik op "Install Ubuntu" Er wordt een nieuw installatievenster geopend waarin u ook Russisch moet selecteren.

Stap 3

Geef uw tijdzone aan op de kaart die verschijnt door uw land en stad waar u woont te selecteren in het veld onder de kaart. Pas vervolgens uw toetsenbordindeling aan.

Stap 4

Vervolgens ziet u het venster "Schijfruimte voorbereiden". Als u Ubuntu op een schone computer installeert, zal het u vertellen dat er geen besturingssystemen op de computer zijn geïnstalleerd. U kunt de harde schijf wissen en het systeem installeren zonder de schijf te partitioneren, of u kunt de partities handmatig specificeren.

Stap 5

Nadat u de sectie voor installatie hebt gespecificeerd, stelt u uzelf voor aan het systeem. Voer uw naam voor autorisatie in het systeem en wachtwoord in. Voer vervolgens de computernaam in die op internet wordt weergegeven. Klik op Volgende en klik op Installeren. Wacht nu tot de installatie is voltooid en lees onderweg de Ubuntu-informatie.

Stap 6

Nadat de installatie is voltooid, start u de computer opnieuw op op verzoek van het programma.

Stap 7

Bekijk het helpsysteem om u te helpen navigeren door de onbekende grafische interface. In het gedeelte "Beheer" kunt u bovendien de instellingen van uw systeem naar wens wijzigen. U zult snel merken dat de grafische Linux-omgeving er niet veel anders uitziet dan Windows, en dat het systeem zelf sneller en veiliger is.

Aanbevolen: