Hoe De Scripteditor Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Scripteditor Te Openen
Hoe De Scripteditor Te Openen

Video: Hoe De Scripteditor Te Openen

Video: Hoe De Scripteditor Te Openen
Video: App Script Editor Tutorial - Google Sheets - Excel VBA Equivalent - Read u0026 Write to Ranges u0026 Cells 2024, Mei
Anonim

Microsoft Script Editor wordt gebruikt om tekstdocumenten, VBS-scripts en HTML-tags te maken en te bewerken. Een andere handige functie van de editor is om de geselecteerde pagina's weer te geven in het formaat dat door internetbrowsers wordt gebruikt.

Hoe de scripteditor te openen
Hoe de scripteditor te openen

instructies:

Stap 1

Gebruik een scripteditor of scripteditor om fouten op te sporen in de gegenereerde scripts. Onder foutopsporing wordt verstaan het repareren van gedetecteerde fouten en het toevoegen van onderbrekingspunten waarmee de foutopsporingstoepassing kan bepalen wanneer het script moet stoppen.

Stap 2

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken om de procedure voor het openen en gebruiken van de scripteditor te starten. Vouw de koppeling Alle programma's uit en vouw Microsoft Office uit. Voer de gewenste toepassing uit en zoek de formuliersjabloon met het gewenste script in Office InfoPath.

Stap 3

Open het menu "Service" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en selecteer het item "Programmering". Gebruik de opdracht Microsoft Script Editor of druk op de Alt-functietoets terwijl u de Shift- en F11-toetsen ingedrukt houdt voor een alternatieve methode om de gewenste scripteditor te openen.

Stap 4

Beweeg de muisaanwijzer over de plaats om een debug-expressie toe te voegen en voer een waarde in: - debugger (voor MS JScript-taal) - Stop (voor MS VBScipt-taal) Gebruik vervolgens de geselecteerde debug-expressie.

Stap 5

Gebruik de knop "Opslaan" in het bovenste servicepaneel van de scripteditor of druk tegelijkertijd op de Ctrl-functietoets met de S-toets om de aangebrachte wijzigingen toe te passen. Keer terug naar InfoPath en vouw het menu Standaard in de bovenste balk van het toepassingsvenster uit.

Stap 6

Geef de opdracht Bekijken op of gebruik de softkeycombinatie Ctrl, Shift en B om het document weer te geven. Selecteer de optie Nieuw exemplaar van Microsoft Script Editor in het dialoogvenster dat wordt geopend en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 7

Specificeer het Script-item in het volgende dialoogvenster en autoriseer de toepassing van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken om de scripteditor in de foutopsporingsmodus te gebruiken, of selecteer de optie Stop debuggen in het menu Foutopsporing om de foutopsporing te stoppen.

Aanbevolen: