Hoe Selectie Van Tekst In Word Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Selectie Van Tekst In Word Te Verwijderen
Hoe Selectie Van Tekst In Word Te Verwijderen

Video: Hoe Selectie Van Tekst In Word Te Verwijderen

Video: Hoe Selectie Van Tekst In Word Te Verwijderen
Video: How to disable automatic selection of entire text or word in Word 2024, Mei
Anonim

De taak om tekst te deselecteren in de Word-toepassing, die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite, kan worden uitgevoerd met standaardmiddelen van het programma en vereist geen diepgaande kennis van de verborgen bronnen van de computer van de gebruiker.

Hoe selectie van tekst in Word te verwijderen
Hoe selectie van tekst in Word te verwijderen

instructies:

Stap 1

Gebruik de - toets om tekst in een Word-document te deselecteren en verplaats de muisaanwijzer naar het begin van een sectie (of het begin van een document als alle tekst is geselecteerd). Dit algoritme blijkt effectief te zijn bij het selecteren van tekst met de muis of door op de Shift-functietoets te drukken.

Stap 2

Klik op de geselecteerde ruimte om de tekst te deselecteren en verplaats de muisaanwijzer naar de geselecteerde locatie met behulp van de Shift-functietoets of de muis als selectiehulpmiddel.

Stap 3

Selecteer door op de Esc-functietoets te drukken, gevolgd door de "-"-toets om tekst in een Word-document gemaakt in geavanceerde alineaselectiemodus te deselecteren door op de F8-toets te drukken.

Stap 4

Gebruik het gelijktijdig indrukken van de functietoets Shift + F5 voor de meest veelzijdige procedure voor het deselecteren van tekst die op welke manier dan ook is gemaakt en om terug te keren naar het te bewerken document.

Stap 5

Open een HTML-document met een veelkleurige markering geselecteerd op internet in de Word Office-toepassing en selecteer de opdracht "Opslaan als" in het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het programmavenster om de bewerking uit te voeren van het deselecteren van tekst in het opgeslagen document.

Stap 6

Selecteer "RTF-bestand" in het dialoogvenster voor het selecteren van het bestandstype dat wordt geopend en open het opgeslagen document in een andere teksteditor.

Stap 7

Voer elke belangrijke actie uit (plaats een komma of verplaats de tekst met een spatie) en sla de wijzigingen op die zijn aangebracht wanneer het programma wordt afgesloten.

Stap 8

Open het gewijzigde document in Word en selecteer Pagina-instelling in het menu Bestand in de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 9

Geef A4 op in het geopende papierformaatselectievenster en zorg ervoor dat er geen selectie is in het document dat is opgeslagen vanuit het HTML-document.

Aanbevolen: