Een Lijst Verwijderen In Zoeken

Inhoudsopgave:

Een Lijst Verwijderen In Zoeken
Een Lijst Verwijderen In Zoeken

Video: Een Lijst Verwijderen In Zoeken

Video: Een Lijst Verwijderen In Zoeken
Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020) 2024, Mei
Anonim

Standaard worden alle aangepaste zoekopdrachten opgeslagen in de browsergeschiedenis. Deze functie is ontworpen om de tijd die nodig is voor het opnieuw invoeren van zoekparameters voor de gewenste webpagina's te verminderen. Dit is echter niet voor iedereen handig, dus deze parameter kan eenvoudig worden geconfigureerd en de hele lijst met verzoeken kan worden verwijderd.

Een lijst verwijderen in zoeken
Een lijst verwijderen in zoeken

instructies:

Stap 1

Als u uw zoekgeschiedenis uit de Mozilla Firefox-browser wilt verwijderen, opent u de werkbalk of drukt u eenvoudig op de sneltoets Alt + T (afhankelijk van de versie van het programma). Selecteer "Recente geschiedenis wissen" in het vervolgkeuzemenu. Deselecteer de items die u wilt behouden en voer de wisbewerking uit.

Stap 2

Als u uw zoekgeschiedenis niet volledig wilt verwijderen, verwijdert u de opties een voor een. Om dit te doen, begint u met het invoeren van de trefwoorden van de zoekopdracht, wanneer de vervolgkeuzelijst wordt geopend, plaatst u de muisaanwijzer op het item dat u wilt verwijderen en drukt u op de Delete-toets. Herhaal de handeling indien nodig. Ga op dezelfde manier te werk als u uw browsegeschiedenis wilt verwijderen. In deze browser is het instellen van dergelijke menu-items veel eenvoudiger dan in andere.

Stap 3

Als u de zoekgeschiedenis uit de Apple Safari-browser wilt verwijderen, klikt u in het geopende venster op de meest rechtse knop naast de zoekmachine, in het menu dat wordt geopend, selecteert u het item "Geschiedenis". Voer de actie "Geschiedenis wissen" (Geschiedenis wissen) uit. Als dit niet voor u werkt, probeer dan de zoekgeschiedenis te verwijderen zoals in stap 2.

Stap 4

Open in de Internet Explorer-browser het menu-item "Extra" en klik op het verwijderlogboek. Als de versie van het programma lager is dan 6, open dan in het menu het tabblad van de algemene internetinstellingen. De versie van Internet Explorer wordt hierboven aangegeven in het venster van de geopende applicatie.

Stap 5

Als u uw zoekgeschiedenis uit de Google Chrome-browser wilt verwijderen, klikt u op het programma-instellingenpictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer het item "Geschiedenis" en klik op de knop items wijzigen. Vink het vakje aan voor het verwijderen van de aanvraaggeschiedenis en voer de verwijdering uit. Dezelfde volgorde is van toepassing op de rest van de browsermenu-items, zoals browsegeschiedenis, geschiedenis, persoonlijke gegevens, tijdelijke bestanden, enzovoort.

Aanbevolen: