Een Programma Zoeken En Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Programma Zoeken En Verwijderen
Een Programma Zoeken En Verwijderen

Video: Een Programma Zoeken En Verwijderen

Video: Een Programma Zoeken En Verwijderen
Video: Een Programma verwijderen binnen Windows 10 2024, April
Anonim

Gebruikers worden soms geconfronteerd met het feit dat ze een programma van de computer moeten verwijderen, maar velen weten niet hoe. Het eerste dat in je opkomt, is om simpelweg de applicatiemap te verwijderen. Maar dit is niet helemaal de juiste manier, omdat het programma nog steeds in het register blijft en door het systeem wordt gebruikt. En dit kan worden gedaan met behulp van de standaardfunctie van het besturingssysteem of door een extra hulpprogramma te installeren.

Een programma zoeken en verwijderen
Een programma zoeken en verwijderen

Noodzakelijk

Uw Uninstaller-programma

instructies:

Stap 1

Om kennis te maken met de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd, klikt u op de knop "Start" en vervolgens op - "Alle programma's". Van daaruit kunt u de toepassing starten, korte informatie erover bekijken en zelfs verwijderen.

Stap 2

Maar om een onnodig programma te verwijderen, is het beter om het pictogram Programma's toevoegen/verwijderen te gebruiken. Ga hiervoor naar het menu Start als u het besturingssysteem Windows XP gebruikt. Ga daarna naar het submenu "Configuratiescherm" en selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen" in de lijst met secties. Als u Windows 7 hebt geïnstalleerd, wordt dit "Programma's verwijderen" genoemd.

Stap 3

Er wordt een venster geopend waarin alles wordt weergegeven wat op de computer is geïnstalleerd. Zoek het programma dat u wilt verwijderen en druk op de knop "Verwijderen" er tegenover. Vervolgens zal het systeem u vragen om de verwijdering te bevestigen. Houd er rekening mee dat u het vakje moet aanvinken om alle applicatiecomponenten volledig te verwijderen.

Stap 4

Het programma verwijderen is ook mogelijk met speciale hulpprogramma's, zoals Revo Uninstaller, Uninstall Tool of Your Uninstaller. De laatste is ontworpen voor een completere reiniging van de computer van de externe toepassing en zijn componenten. Installeer het op uw computer. Voer vervolgens het programma uit.

Stap 5

U ziet een venster waarin u in het instellingenpaneel "Programma's verwijderen en wijzigen" selecteert. Het werkgebied van dit tabblad toont alle software die momenteel op de computer is geïnstalleerd. Als u ervan overtuigd bent dat u het gevonden programma niet nodig heeft, klikt u erop. Klik vervolgens op "Verwijderen". Uw Uninstaller begint de verwijderingsprocedure.

Stap 6

Na het einde van het proces verschijnt er een melding dat alles goed is gegaan en dat het programma van uw computer is verwijderd. Er zal ook een venster verschijnen dat het mogelijk maakt om alle componenten van deze applicatie te verwijderen. Druk op de bevestigingstoets om het volledige reinigingsproces te starten.

Aanbevolen: