Een Titel In WORD Opmaken Met WordArt

Een Titel In WORD Opmaken Met WordArt
Een Titel In WORD Opmaken Met WordArt

Video: Een Titel In WORD Opmaken Met WordArt

Video: Een Titel In WORD Opmaken Met WordArt
Video: How to Old wordArt style in MS Word 2010 and upgrade 2024, Mei
Anonim

Hoe mooier de tekst van het document is vormgegeven, hoe meer het de aandacht van de lezer zal trekken. De kop is allereerst opvallend, dus het is beter om goed aan het ontwerp te werken.

Een titel in WORD opmaken met WordArt
Een titel in WORD opmaken met WordArt

Om een mooie opvallende kop voor je tekst te maken, bedenk je eerst wat je als resultaat zou willen zien. In de meeste teksten geeft de kop de hoofdgedachte van het hele document weer, en hiermee moet rekening worden gehouden.

Open de teksteditor WORD, typ er een titel in en selecteer deze. Ga naar het tabblad "Invoegen" en selecteer het gereedschap WordArt - met het gebruik ervan kunt u de selectie een creatief effect geven. Kies een sjabloon uit de voorgestelde opties en pas deze toe op uw titel. Kijk wat u krijgt, of het resultaat overeenkomt met de algehele toon van het document dat wordt gemaakt. Misschien wil je iets veranderen.

Het resultaat kan worden bewerkt door de omtrek en grootte van de letters en de vulkleur te wijzigen. U kunt een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen kiezen voor de titelachtergrond. Probeer verschillende opties, zodat u kunt beslissen wat het beste voor u werkt. Om dit te doen, selecteert u de titel opnieuw - de opmaakfunctie wordt geopend en u kunt de gewenste opties selecteren. Ga daarna naar het tabblad "Home" en bewerk de regelafstand.

Evalueer het verkregen resultaat. Als alles bij u past, is het tijd om verder te gaan met het opmaken van de tekst van het document.

Aanbevolen: