Hoe Verborgen Bestanden Op Uw Harde Schijf Te Tonen

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Bestanden Op Uw Harde Schijf Te Tonen
Hoe Verborgen Bestanden Op Uw Harde Schijf Te Tonen

Video: Hoe Verborgen Bestanden Op Uw Harde Schijf Te Tonen

Video: Hoe Verborgen Bestanden Op Uw Harde Schijf Te Tonen
Video: Verborgen bestanden en mappen weergeven op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Verborgen bestanden moeten mogelijk om verschillende redenen worden bekeken. Soms moet u wijzigingen aanbrengen in de OS-mappen die aanvankelijk verborgen zijn of met uw eigen handen zijn verborgen. Het komt ook voor dat een virus de pc heeft bezocht, waarna de bestanden niet meer zichtbaar zijn, hoewel de bezette ruimte op de harde schijf niet is afgenomen. Er zijn verschillende methoden om met verborgen gegevens te werken.

Hoe verborgen bestanden op uw harde schijf te tonen
Hoe verborgen bestanden op uw harde schijf te tonen

instructies:

Stap 1

Als de bestanden niet verloren gaan door een sluw virus, kunnen ze worden bekeken door simpelweg de mapinstellingen te wijzigen. Deze opties zijn te vinden door naar Extra of Mapopties te gaan. Vink de vakjes aan voor "Systeem verbergen" en "Verborgen weergeven" op het tabblad "Bekijken".

Stap 2

Correctie van het systeemregister. Het goede aan deze methode is dat het de effecten van virussen kan corrigeren. Uiteraard na het verwijderen ervan. Om het regedit-hulpprogramma te openen, drukt u op R + Win of het item "Uitvoeren" in het menu "Start". Typ in de pop-upregel de naam van het hulpprogramma. Ga in de LOCAL_MACHINE-tak naar SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Advanced / Folder / Hidden /. Corrigeer de parameter CheckedValue door deze het type REG_DWORD en de waarde 1 te geven. Verwijder de parameter REG_SZ met dezelfde naam.

Stap 3

Ga dan op de CURRENT_USER branch naar Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Advanced en doe hetzelfde. Verwijder op het tabblad Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer de parameters NoFolderOptions en NoCustomizeWebView van het type REG_DWORD.

Stap 4

Verborgen objecten zijn gemakkelijk te detecteren met behulp van bestandsbeheerders zoals Total of ERD-commandanten. U hoeft alleen de software te installeren en de vereiste map erdoorheen te voeren. Verborgen bestanden en mappen worden op een speciale manier weergegeven, met een gemarkeerde kleur of pictogram.

Aanbevolen: