Hoe Alle Verborgen Mappen Te Tonen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Verborgen Mappen Te Tonen
Hoe Alle Verborgen Mappen Te Tonen

Video: Hoe Alle Verborgen Mappen Te Tonen

Video: Hoe Alle Verborgen Mappen Te Tonen
Video: Verborgen bestanden en mappen weergeven op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem biedt de mogelijkheid om mappen op uw computer te verbergen voor nieuwsgierige blikken en de nieuwsgierigheid van onervaren gebruikers. Wie echter precies wil weten welke informatie zich in elke map op de computer bevindt, kan alle verborgen mappen weergeven en de inhoud ervan bekijken.

Hoe alle verborgen mappen te tonen
Hoe alle verborgen mappen te tonen

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, moet u verschillende acties uitvoeren, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem. Als u Windows Vista en latere versies van het systeem gebruikt om alle verborgen mappen weer te geven, gaat u via het menu Start in het Configuratiescherm. Selecteer in de lijst met instellingen die kunnen worden gewijzigd de groep "Mapopties" en ga ernaartoe. Een nieuw venster met eigenschappen voor mapweergave wordt voor u geopend.

Stap 2

U ziet hetzelfde venster als u in Windows XP, nadat u een map hebt ingevoerd, de opdracht "Eigenschappen …" selecteert in het menu "Beeld". Het venster voor het weergeven van weergave-instellingen bestaat uit verschillende tabbladen. Om alle verborgen mappen weer te geven, gaat u naar het tabblad "Bekijken".

Stap 3

Onderaan het venster ziet u een lijst met aanvullende instellingen voor de weergave van bestanden en mappen. De instelling van het subitem "Verborgen bestanden en mappen" helpt u om alle verborgen mappen weer te geven. Selecteer de optie "Verborgen bestanden en mappen weergeven". Klik daarna op "Toepassen" onderaan het venster. Door nu elke map te openen die verborgen submappen en bestanden bevat, kunt u niet alleen hun inhoud zien, maar er ook volledig mee werken, inclusief bewerken, verwijderen en nieuwe bestanden maken.

Stap 4

Er zijn echter situaties waarin het niet mogelijk is om alle verborgen mappen en bestanden weer te geven met de beschreven standaardmethode. Dit kan komen door de aanwezigheid van virussen in het systeem of een storing in Explorer. In dit geval wordt het virus behandeld met standaardmethoden. Explorer crasht - door handmatige wijzigingen aan parameters in het register en met behulp van speciaal geschreven tweaks voor minder ervaren gebruikers.

Aanbevolen: