Een Word-document Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Word-document Herstellen
Een Word-document Herstellen

Video: Een Word-document Herstellen

Video: Een Word-document Herstellen
Video: Clickx 273 - Beschadigd Word bestand herstellen 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van een tekstdocument is een kwestie van uw gemoedsrust en de veiligheid van de gegevens die erin zijn opgeslagen. Afhankelijk van de aard van de storing kunt u het document zelf herstellen of contact opnemen met een specialist.

Een Word-document herstellen
Een Word-document herstellen

instructies:

Stap 1

Als de gegevens zijn verwijderd uit de open voor bewerking van Word, probeer dan de verwijdering ongedaan te maken. Klik hiervoor op de "terug"-pijl in de werkbalk bovenaan of op de toetscombinatie "Ctrl-Z".

Stap 2

Als het verwijderen niet wordt geannuleerd, sluit u het bestand zonder de wijzigingen op te slaan en opent u het opnieuw. Als de gegevens niet zijn hersteld, doe dan niets, sluit het bestand. Raadpleeg een specialist.

Stap 3

Als het bestand wordt verwijderd, is er nog steeds geen reden tot paniek. Probeer de verwijdering ongedaan te maken met de combinatie "Ctrl-Z". Als dat niet werkt, open dan de prullenbak en zoek het bestand. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Herstellen". Het belangrijkste is om te weten waar het bestand zal worden hersteld (naar de oorspronkelijke map).

Stap 4

Als het bestand zich niet in de prullenbak bevindt, zet dan de computer uit, onderdruk de paniekaanval en de wens om iets te repareren. Raadpleeg een specialist.

Aanbevolen: