Hoe Te Tellen In Microsoft Word

Inhoudsopgave:

Hoe Te Tellen In Microsoft Word
Hoe Te Tellen In Microsoft Word

Video: Hoe Te Tellen In Microsoft Word

Video: Hoe Te Tellen In Microsoft Word
Video: Как вставить логотип на фирменный бланк в Microsoft Word 2010? 2024, April
Anonim

Een tekstcalculator is tegenwoordig niet alleen nodig voor vertegenwoordigers van intelligente online beroepen - redacteuren, copywriters, herschrijvers, vertalers, maar iedereen die serieus met teksten op een computer werkt. Dit kunnen scholieren, studenten, kantoor- en academisch personeel zijn. Om aan alle vereisten voor het minimum- en maximumaantal tekens in een document te voldoen, moet u weten hoe u in een Word moet tellen.

Hoe te tellen in Microsoft Word
Hoe te tellen in Microsoft Word

Noodzakelijk

Statistiek commando

instructies:

Stap 1

Selecteer het tekstgebied waarin u automatisch het aantal woorden of andere tekens wilt tellen. Ga dan naar het tabblad "Service" in de bovenste menubalk. Open in de lijst met opdrachten het servicevenster "Statistieken". Daar kunt u het aantal regels, alinea's en andere tekens met en zonder spaties bijhouden die in de tekst van het document voorkomen.

Stap 2

Bekijk de karakterstatistieken. Ze worden gepresenteerd in de vorm van een lijstteller. Als u geïnteresseerd bent in het aantal teksttekens in eindnoten, vink dan het vakje aan naast "Overweeg alle voetnoten".

Stap 3

Als het belangrijk voor u is om het proces van het bewerken en herberekenen van tekstelementen te vergemakkelijken, kunt u een handige zwevende werkbalk voor statistieken installeren. Zij wordt uw visuele assistent bij het tellen in het Woord. Om dit te doen, klikt u eenvoudig op de knop "Panel" onder aan het venster. Klik ten slotte op Sluiten.

Aanbevolen: